lite uppdates då.

Har ju inte skrivit på jätte länge nu igen, dåligt. Tilda har blivit så jätte duktig, hon äter nu en hel burk pure åt gången som hon äter. :) Jätte duktig tjej. Hon har nu börjat stiga upp kl åtta på morron, men blir fort trött och somnar om igen efter en timme ungefär. Hon har även börjat att backa då hon ligger på golvet. Det ser så gulligt ut, helt ärligt gör det faktiskt det. Hon har också börjat att stäcka ut armarna mot en, då hon vill komma i famnen, men det händer inte lika ofta men det händer. Hennes öga som är sjukt så börjar snart att ge med sig, men jag skulle vilja att dom gjorde ngt. men efter att jag köpte sterilt vatten på apoteket och nya kompresser så verkar det faktiskt som att det börjar bli bättre, men Tildis gillar det inte. Hon blir helt hysterisk om man försöker att putsa hennes öga, men det måste göras.
Hon har även utvecklat en liten personlighet, som är glad och positiv hon är inte heller speciellt blyg, vilket är hemskt tacksamt för oss. Hon har i helgen varit och sovit över hos sin Mommo och Moffa helt själv. Det hade gått jätte bra, hon hade även sovit i egen säng. Duktig tjej. Igår höjde jag botten i hennes spjälsäng så att det är lättare att lägga henne och ta upp henne ur den. Så nu har lilla sötis sovit en halv natt i egen säng, utan att vakna och villa ha tiss. Tilda har även det mest underbara skratt man kan tänka sig, det är helt fantastiskt. Hennes ögon bara tindrar då hon skrattar och det är så underbart fantastiskt att se henne skratta på det sätt hon gör. Man har svårt att le själv.

Mila har även blivit stereliserad. Det gick nog bara bra, men Mila tror att hon har valpar, då Tilda ibland blir ledsen så kommer Mila och ska trösta. Det ser så gulligt ut. Men Mila har iallafall inte haft så mycket uppmärksamhet sen Tildis kom och det har gjort henne ganska pallrig, hon är rädd för allt. Men jag tror att det ska gå över bara alla hormoner lägger sig. Så vi får se, vi ska iallafall ta bort hennes stygn imorgon. Såret är jätte fint och hennes päls där dom rakade henne börjar att växa ut. Dom säger att stereliserade tikar får mycket finare och tjockare päls efter ingreppet, det ska bli intressant att se hur det blir med den saken med Mila.

har inte hunnit med så mycket idag, ska fara till min mormor idag, hon far nämligen på jobb imorrn. Så hon måste få träffa Tilda innan dess, ska försöka att laga middag här hemma idag.

Vet inget mer att säga.

Älskar min familj <3

Kram Mamma Bammen

KOMMENTARER,

Vad har du att säga om inlägget?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida/blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback