ännu en dag...

Idag har det varit ganska soft. Har haft sovmorgon idag för första gången på fyra månader. Mika steg upp tidigt med Tilda och tog hand om henne så jag fick sova lite. skönt. Men nog var det lite jobbigt att låta han göra allt, men han kan det vet jag innerst inne. :) Sen tog vi en promenad allesammans tillsammans med Mila hon var glad att få komma ut och gå. Det lilla trollet. Sen var vi till Mamma och käka middag, det var helt okej mat. Gott var det iallafall. Sen så bastade Tilda, för hon badade badkar i bastun. Hon gillade det en stund, men sen vart det för varmt för lilla tildisen. <3 Tilda har gjort mycket framsteg igen, igår då vi var till hennes gammel morfar och gudmor på middag så vid efterrätten så sträckte hon ut sina små armar mot mig då hon satt i Mikas famnen. UR GULLIGT! Blev helt till mig, måste genast ringa mamma och berätta vad hennes barnbarn gjorde, sen skena in till svärmor och säga samma sak. HAHA. Hon har börjat att rulla runt, eller det har hon gjort ngra gånger förut men i helgen har det gått som smort, nästan varje dag har hon kämpat och kämpat den lilla tösen. Sen har hon faktiskt varit himla duktig på babysimet och det blev även filmat av gudmor/moster Lina. Hon har även börjat att äta lite pure alla dagar, det börjar gå bättre och bättre. Får även lite eferrätt vill säga lite fruktpure´.Men den största händelsen av allt är att Tilda FYLLT FYRA MÅNADER I FREDAGS! Det är sååå himla stort. Det är helt otroligt. Det är så stort att lillan blev så gammal. Det känns som att det var igår liten kom till världen. <3

Men iallafall. Hon är så himla duktig med allting, jag är så glad för att det går framåt med stormsteg. Men det gör att vi måste snabba oss med köket. Så att det är fräscht tills tilda börjar att krypa, eftersom att det kan bli lite jobbigt annars. Men vi ska snart få det fixat, vi måste bara kolla att det finns pengar tills dess. Då får vi äntligen fara till IKEA hehe. Måste skaffa grindar också till trappan. Tilda är även lite blyg då hon just vaknat, då är det bara hennes mamma eller pappa som duger. ;)

Har annars haft en bra helg tillsammans med min kära sambo, och dotter. Har haft det ganska lugnt och tagit det väldigt softis. Mika har fått gjort lite iallafall på bilen, lite mera iallafall än ingenting. *stolt* Nej ska nu snart sova, Tilda har redan tagit natt hon. Det är bara bra det, så vaknar hon lite tidigare imorgon. måste tvätta och städa det sista här hemma imorrn sen hjälpa syrran lite också.

Kram Mamma Bammen<3

KOMMENTARER,

Vad har du att säga om inlägget?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida/blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback