Nytt år och nya tag i bloggar livet!

Det har gått ganska länge stedan jag bloggat på denna sida. Tilda har hunnit bli stora tjejen och mika har varit med i bilsport. Två stora händelser. Tilda har gjort så mycket framsteg. Hon började gå redan i juni med stöd och gick helt utan stöd i slutet på juli. Lilla tjejen. Sedan har hon börjat att prata ganska mycket, men dock gillar hon mest att bara säga däää till allt hon vill ha eller ser. Men framstegen görs alla dagar och vi är så stolta över lillan. :)
sex tänder har också kommit och det gick lite sisådär med det. Dåligt sovande och dåligt ätande. Men sedan efter att tänderna ploppat upp fick jag faktiskt sova tre hela nätter :) YIPPIII. så nu går man på ganska mycket korta power napar ett tag till. hehe. nee det börjar gå bättre. Men nu under julen och nyåret har det blivit lite hipp som happ med att hålla sovtiderna och annat. uhh.. men det ska väl bli bättre bara vi kommer igång med det igen. sen dröjer det fram till midsommar innan det är dags för nästa vakna natt med henne. :)
Julen tildas var super duper bra vi var tillsammans hela familjen utom tildas farmor som var ute i lemland med sin kille och hans familj.  Tilda fick massa paket. herreguuuud. vad paket. Hon var jätte duktig, och var inte alls rädd för tomten överhuvudtaget. Hon bara log och var artig och pratade på och sträckte fram armarna mot alla sina paket. Det var paket i mängder till henne. Hon fick en massa kläder, en super fin fåtölj i hennes storlek, en gungälg, ljudrimbok, en synth, bilratt med massa ljud, en anka man har i badkaret som sprutar vatten, en annan anka som låter då man sätter klossar i den och en massa annat. :) Så hennes jul var fantastisk. ;) Men det var min och Mikas också underbar mat och underbara människor runt bordet. Vi hade det underbart. For till min Mamma på tisdagen och sen var vi enda till lördagen. Jag ville inte alls fara hem till stan, bara för att. Men eftersom att Mika är en sådan stadsfrasse så det vara bara att fara hem, men också för tildas skull. Hon ville fara hem tror jag för hon myste en god stund i sängen hennes innan hon snarkade. Nåja vi var inte hemma så länge, på tisdagen före nyår bar det av till min mamma igen, för att även fira nyår där. :) Som alltid vart det ett jätte bra nyår tillsammans med underbara människor och goood mat. Som alltid. Jätte trevligt hade vi och sjöng lite sing star och prata skit. Tilda höll igång hela natten, och tittade genom fönstret på fyrverkerierna vilket hade varit hemskt uppskattat. Hon var nämligen inne med sin mormor och hundarna. :)
Nåå idag är det fredag jag och mika sitter för tillfället på Rosella påväg hem från stockholm, Åkersberga där vi var och sa hej till rikard och emma samt köpte en dator på pc city, vi fick med mikas svets hem så att han kan göra det sista på bilen inför bromsningen i avesta i februari. Så vi har varit ensamma till sverige och fixat lite grejs och tack vare min underbara mamma och pappa kunde vi fara ensamma eftersom att det inte hade varit så roligt för tilda att följa med och mest sitta i bilen. neee. så tack till mamma o pappa leif för det! Mycket uppskattat som vanligt att dom alltid ställer upp då man behöver det som mest!!!
Så nu ska vi hem till lillan och imorrn bär det av ut på isen en sväng och fixa tobbes saxar han har lagt ut. ;)
sååå natti natti alla glada!
Kram Mamma Bammen

KOMMENTARER,

Låter som ni haft en bra jul. Elin fick oxo massor me paket, men var väldigt rädd för tomten. Ha d bra!

2009-01-03 // 19:40:57
» Dez

Kul att du är igång igen kram

2009-01-05 // 20:26:37

Kul att du är igång igen kram

2009-01-05 // 20:27:24

Vad har du att säga om inlägget?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida/blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback