trött

Jag är lite trött på det mesta nu för tiden. Har dock fått tillbaka mitt gamla intresse för ridningen :) TACK SOFIE jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för chansen jag fått att få vara md Cheeky :)
Annars har det inte hänt så mycket, tilda pratar på om allt möjligt. Och lär sig nya ord för varje dag. stora tjejen Min. Jisses vad tiden går fort. för fort. Känner dock att jag hemskt gärna skulle vilja ha en bebis igen. SÅ bebissjuk så det finns inte. Nåja men man kan alltid låna lite ibland. :) Mika vill inte ha en till ännu så det är väl bara att vänta. Jobbigt bara att alla man känner ska ha barn 2010 skulle vara nice att få vara med i den gemenskapen faktiskt. :) Men ibland vill inte livet som man själv vill. Ska se lite. Jag vet inte heller om jag kommer att ha mera jobb eller inte. suck. efter den 22 november vet jag inte ett skit. usch vad jobbigt det är. kanske därför mika inte vill ha en till bebis heller. Men iallafall det har kommit ut lite Närvårdarjobb jag tänkte söka, men det kommer inte att bli enkelt eftersom att det är jätte många som kommer att söka då dom lägger ner en del av gullåsen. Samt att alla utan utbildning ska lämna sina vikarietjänster till sådana med behörighet. jobbigt. men men det blir nog säkert bra. Hoppas på det bästa barra. :)
Tilda har som sagt var gjort en massa framsteg i allting. vi ska fara till rådgivningen den 22a otktober för två årskontroll :) Ska bli roligt och se hur mycket hon har växt sedan sisyt och vilka framsteg hon har gjort enligt deras kurvor :) haha. Mycket roligt ska det bli allafall. Sedan tror jag inte att tilda tycker att det är lika kul, med tanke på hennes två års trots som ibland kan driva en till vansinne. Men så ska det antagligen vara :) haha. Kan själv har även den flyttat in hos oss :/ Kan vara mindre roligt ibland :( men det är som det är det. Kul iallafall att lill tjejen tar för sig. Vi ska börja ordentligt med pottträningen också. ska bli skojj det med. Hoppas att det går fort. Kanske hon är torr efter julen. Man kan alltid hoppas.. Nåja. Sen har jag ganska dåligt samvete. Har inte haft tid att träffa Jossan alls. Vilket är mitt eget fel. Men jag ska bli bättre. jag lovar. suck. jag vet inte vad jag ska säga för att det ska bli bra. :( men det kanske blir det såsmåning om.