lilla holmen

Idag har varit en bra dag. Har haft lite mindre ont i höfterna, men det blir sakta värre för varje vecka. Men det är ju så det ska vara. :/ Bebis växer ju hela tiden :) Har idag varit till lgh och fixat upp badrummet, huj säger jag bara. Ska ta lite lådor därifrån imorrn så att syrran kanske får plats med sina grejjer ;) men d e ganska tungt att göra det. men det blir fint bara vi är klara :)

Var idag till Lilla holmen tillsammans med Tilda, Lina och Albin och tittade på kaninerna. tilda tyckte att det var jätte roligt att titta på kaninerna, dom hade 2 belgiska jättar där. herreguuud vad stora dom var! om man jämförde med dom vanliga kaninerna, tilda fick stora ögon och bara tittade. sedan plocka vi lite gräs och gav en massa till alla kaninerna :) Men det tråkiga var att det inte fanns en enda påfågel?! dom var inte där, hönsen var instängda i sitt hus, men inte en skymt av påfåglarna :( Men vi hade skojj iallafall.

Sedan gick vi till kappahl o handlade en liten present till Åsa o Hampus bebis, en liten grabb. Han var jätte söööötis! d hade gått bra iallafall. :) grattis till dom.

Ska gå och lägga mig. Tilda somnade ganska sent, vilket betyder att d kan bli lite hur som helst inatt. Men det gör ingenting.
Så är det bara.
Skriver mera imorrn. natti natti.
kram Mamma bammen


KOMMENTARER,

Vad har du att säga om inlägget?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida/blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback