livet...sorg...Idag har min tankar vandrat till alla man förlorat genom åren. En hel del människor man älskar faktiskt. Jag kan inte beskriva i ord den senaste sorgen. Jag bara tycker att det är orättvist. Men livet verkar vara det. Det ska alltid försvinna någon man bryr sig om och älskar. Men det kanske blir bättre nästa år, inte vet jag.
Jag saknar min pappa. Det är jobbigt speciellt denna månad, man blir att tänka på alla minnen och man blir att tänka på hur lyckligt lottad man är då man har sina nära och kära i välbehåll. Jag skulle inte klara mig utan min familj och mina vänner. Jag är så glad att dom finns hos mig i alla stunder. Men jag vet att dom man har förlorat finns hos en och kommer och hälsar på i ens drömmar. Jag känner mig ibland inte ensam, jag vet att Pappa sitter uppe på ett moln och tittar ner på mig och han har alla dom man förlorat hos sig. Dom vakar över oss då det känns som mest tungt. Då det är som mest jobbigt så finns dom med oss i våra tankar och minnen.
Nu blir det jobbigt. Men jag bara måsta skriva av mig lite om all sorg i detta liv, det verkar som att det inte blir bättre hur man än lever sitt liv. Men det är väl så livet verkar vara....

Vila ifrid ni alla guldkorn vi har förlorat. Det allra senaste guldkornet, jag vet att dom andra guldkornen kommer att ta hand om dig där i pradiset. Dom kommer att se efter dig tills vi andra träffar er igen i den evighet som kommer sen. Det allra senaste guldkornet som lämnat oss kommer vi aldrig att glömma. Sorgen är stor och saknaden desto större.

stooora kramar

Bammen

helgen avklarad

har varit på stugan både i fredags och igår tillsammans med tilda, mamma, mormor, pappa och hundarna. Underbart väder som vanligt, vilket det ju faktiskt också är idag. Har inte gjort så mycket mer än att bara varit lat ute på stugan. Jätte skönt. Var en kort sväng igår till garaget innan jag får till stugan. Då var Emma och Micke och Mika där. Det var trevligt. Sen då vi kom till stugan så var tilda vaken en stund, sen var det dags för henne att sova. Hon sover som allra bäst ute på landet :)

Idag har vi varit och handlat och sen har vi inte gjort så mycket. Jag har rett upp i köket eftersom att vi ska laga lite middag idag. Gott ska det bli, det blir kött, sås och gratäng. GOTTI GOTT. Sen så kanske elise och danne sku komma över så att mila fick leka med simba en stund, mila tycker det är så roligt då simba kommer över och ska leka. :) Enda hunden hon brukar leka med, så jag hoppas att dom kommer.

Nåja nu ska jag gå ut och sätta mig i solen tillsammans med Mika, han kom just hem. Han har vart och kollat någge grejs som jag egentligen inte vet vad var för något. Mika fyller snart år och jag vet inte alls vad jag ska ge honom. suck vad jobbigt. Men jag kanske hittar på någge som han uppskattar, men jag ska iallafall ge någge från Tildi. Så får vi se hur det går sen. Vad jag ska hitta på från mej, han e så förbannat svår att hitta presenter till och hans hobby är ju inte den allra billigaste. hehe.

kram kram

ensam

ikväll sitter jag ensam igen, mika håller på för fullt med bilen. den ska vara klar den 15 maj. Det är snart det. Sen ska han till sverige den 16 maj och mappa den och bromsa för att få veta effekten. :) ska bli roligt. Men jag kan INTE komma med för mamma jobbar så det betyder att jag och Tilda blir hemma. Lite tråkigt faktiskt att det ska vara på det viset faktiskt, men Tilda går före ALLT annat. Så jag borde inte klaga alls.

Tilda har nu kommit på att det går utmärkt att stå upp i sängen och ropa Mamma när hon vaknar. Ser lite roligt ut att hon har lärt sig att stå redan man blir helt paff alltså. Super duktig har hon blivit och snart kommer hon att kunna gå själv. Hon försöker jätte mycket att följa bordskanten, men det går inte alls som hon vill. Det slutar med att hon slår sig eller landar på rumpan med en duns. Det går inte heller att ha dukar på bordet för dom kommer ner lika fort som man satte dit dom. Haha. Men jaja det är livet att ha ett litet troll som lär sig saker alla dagar och det går med fart för sötis. Det går faktiskt jätte fort. blir lite ledsen i ögat att hon inte är pytteliten någge mera. Men det är underbart nu också, det är så roligt att se henne då hon dricker ur mugg eller ska försöka att stå upp. :) UNDERBARA TILDA!

tack mamma för att du ställde upp och hade tilda en stund igår och en liten stund idag. Jag behövde det verkligen.
tack tack tack. :)

nu ska jag sova. ska till stan imorrn med elise.

natti natti

Mamma bammen