sommar 2009

igår var det riktigt sommar fix. vi var ut med båten tillsammans med tildas guffar daniel som har en lagom båt. v i åkte till min mammas sommarstuga och det var riktigt skönt att vara ute på sjön då det fläktade skönt i vinden. vi grillade hos mamma och satte oss i båten och for mot staden igen. tilda tyckte att det var riktigt roligt att åka båt och det var ett jätte härligt väder, dock lite kallt senare på kvällen. vi for sedan hem och nattade lill tösen som var ganska trött. Idag har det dock inte gått lika bra med sovandet. Det har varit för varmt för henne att sova i vagnen fast man har haft den i skuggan och inne har det varit samma sak. Har dock hållit oss inne eftersom att det inte varit riktigt bra för henne att vara ute i den heta solen under dagen då hon inte riktigt vill dricka ordentligt. Så vi har dansat och sjungit tillsammans. Snart ska jag laga middag till mig och tilda eftersom att Mika är och hjälper Micke med bilen. :( Men det måste göras det också. Det vart ju inget gatebil för oss eftersom att vi inte hade någon barnvakt, men det gjorde ingenting. vi har haft en jätte bra helg här hemma och har fått timmarna att gå endå. Tilda har donat på med allt möjligt som att cykla, rita och bada. :) pluttisen våran. Hon har blivit brun trots att jag har haft full solskyddsfaktor på henne så har hon endå blivit brun. Det är endå ganska coolt. :) Hon ser ut som hon haft en semester vecka i grekland :) Annars är det som vanligt full rulle här. Har inte haft tid för så mycket eftersom att jag har varit ute i sund nästan hela veckan  tillsammans med tilda och hennes mommo :) har även passat på städa lite och tvätta ganska mycket..

kram mamma bammen

helgen avklarad

Då var helgen avklarad. Och det har varit ett underbart väder :) soligt och varmt. Lite FÖR varmt, men man ska inte klaga över sommarvärme :)
Vi har ju då varit i esklistuna Kjula flygplats närmare bestämt, och det har gått riktigt bra. Har fått bo bekvämt i Kjelles racebuss :) Tilda har haft det riktigt bra. Hon har varit riktigt glad och haft det roligt tillsammans med alla grabbarna. Hon har sovit jätte bra trots att det har varit ganska mycket ljud på dagarna från alla bilar så har hon sovit som en stock i vagnen med sina peltor hörlurar på sig så att ljudet inte skulle bli för högt för henne, man vill ju inte göra henne döv heller. Sen har hon varit ganska nöjd över lag och det är det viktigaste eftersom att det inte är lätt att vara liten med en massa folk runt sig och bilar som gasar förbi hela dagen. Sedan har solen gassat på ordentligt så hon har tyckt att det var ganska jobbigt att det inte fanns skugga någon annanstanns än i vagnen, men hellre så än att det har regnat. :) Så på det viset har det varit bra, eftersom att jag tror att hon inte hade pallat trycket om det hade börjat regna då hade hon måsta vara inne med oss i bussen. Det hade inte varit någon höjdare. tyvärr fick tilda feber igår, men vi kom på inatt varför och det var för att tösen håller på att få tänder igen, dom stora längst bak. stackaren. Och dom gör ju så ont. Plus att snoren rinner, stackaren. Men idag är hon feberfri vilket är perfekt. För jag och Lina ska fara till sverige imorrn och handla lite. Ska bli roligt. Kanske man hittar någge skojj. Ska köpa ett par sandaler till tilda men INTE från rusta eftersom att dom jag köpte där har en konstig storlek.. så jag måste hitta ett par som passar henne bättre. Men annar ska jag bara ha lite krukor kläder och blommor. :) så man får lite sommarfint här hemma. Ska faktiskt bli roligt att fara. Vet bara inte om vi ska vara i st