Ny vecka.

Idag har jag och tilda varit på stan. :) mycket skojj :)
Jag köpte nya pumaskor till oss båda, Puma freak som jag är ;)
Sedan gjorde jag ett jätte kap och köpte en nersatt reima jacka till Tilda som bara kosta 30 euro!
Den var jätte fin så nu har smulan höstjacka till parken som man vet att håller för allt vad en snart treårig dam kan hitta på :)

Var även imorse till MVC och allt såg bra ut. bebisen får komma då den vill ;) Min livmoder hade dragit ihop sig, vilket var bra. hade gått från 32cm till 33cm inte undra på att pyret har det trångt i magen just nu :) hehe.
BM beräknade vikten på pyret också, låg ungerfär mellan 2400-2500gram :) Så det kommer att bli en lagom stor bebis :) Hjärtljuden hade även dom gått till det normala på 140 :) Ganska skönt faktiskt att veta att allt e okej :)

Så ikväll har jag klippt gräsmattan samt slipat spackel i lekrummet. allt för att få igång förlossningen. Imorrn blir det att fortsätta städa huset samt att måla lekrum :) hehe.

Nu är det natti natti.

kram mamma bammen

Söndag.



en av få bilder på tilda sovandes :)

Idag vart en ganska lugn dag. Vi steg upp sent, åt gröt till frukost. Sedan for jag till Cheeky och gav henne medicinen :) Som vanligt kom trollet fram direkt och stack huvudet i famnen <3
Efter det hem och sedan bar det av ut till Lemland till goda vännerna Jossan och Crille för att hjälpa dom lite med renoveringen :)
Medans vi satt och pratade så skuttade tilda upp i famnen min och satt och plockade med sina kramdjur, sedan så somnade hon i famnen! Herregud vad länge sedan det var hon gjorde det! Jag vart jätte jätte glad. underbara ungen våran!
Nå jag vart tårögd eftersom att det inte händer speciellt ofta!

Sedan for vi hem och käka pizza orkade inte laga middag idag... Sen har det bara varit soffhäng och mys. Tilda o jag badade dock badkar. Nu har tösen redan sovit 1 timme. Jag har sett på Bones, Mika har duschat och katten samt hunden ligger i soffan. En heeelt vanlig trååååk söndag har det varit.
Men det är skönt med sådanna också.

Imorrn blir det MVC och lyssna på bebis igen :) Tilda ska också komma med :) Ska bli skojj :)

Nej nu är det snart natt natt...

Kram mamma bammen

lördag



Börja dagen med att fara till Cheeky och ge henne medicinen, som nu verkar ha börjat att värka. :) Sedan vart det hem och vänta några timmar, sedan for jag och Tilda tillbaka till stallet och titta på då syster Johanna tömkörde cheeky, gick inte så jätte bra. Cheeky visste inte riktigt vad hon skulle göra. Men efter en stund så koppla det för henne. Men eftersom att hon visade hälta på alla fyra benen på torsdagen, men idag ingenting. Så Johanna hoppade upp och Ullis longerade eftersom att jag hade Tilda med mig kunde inte jag göra det. Men det syntes fortfarande ingenting av torsdagens hälta. Hon var som vanligt pigg och glad samt ren i gångarterna :) Ingen var gladare för det än jag ;) (jo johanna o ullis var oxo glada)
Men allting gick jätte bra, herregud var Cheeky spelar busfrö med Johanna! Haha! Hon gör aldrig det med mig, inget busande och inget stojjande, men med Johanna är det fullt ös medvetslös! hahah! tycker jag att e skit roligt. :) Nå med Tilda gick det faktiskt jätte jätte bra idag, hon vågade gå fram till Cheeky och röra hastigt vid henne. STORT framsteg! samt att tilda tyckte att det var riktigt spännande att se då Moster red :) Mycket skojj hade vi och Tilda grät inte alls. Mycket bra, ska fortsätta att fara till stallet med henne så kanske det släpper en dag och lill tjejen vill rida :) Hoppas hoppas!!!

Senare vart det middag, Mikas polare Jimmy kom på middag han med. Jag lagade grillad rostbiff, pommes, brunsås, grönsallad med fetaost och det var jätte gott! trots att jag åt tills jag kunde spy, har jag just kastat in fyra mackor!? jisses säger jag bara. Men jag tror att min kropp samlar krafter inför den kommande förlossningen. Idag har det verkligen tryckt på neråt, tror inte att d e så länge kvar. Men man vet aldrig. Har iallafall förvarnat mamma min att jag kanske ringer mitt i natten :) Men vi får se, jag hoppas verkligen att det är dags, jag börjar känna mig som en valross och kan inte sova bekvämt alls, lite jobbigt. men men snart är det slut på detta mys med magen. Men samtidigt ska det bli jätte roligt och mycket mycket intressant att vem denna lilla/lille Pyret är! Är verkligen nyfiken nu, speciellt på vad det är för kön och det är en tjej eller kille! Mycket mycket intressant ska det bli, samtidigt är den mentala förberedelsen över inför förlossningen, jag är taggad till tusen och allt e klart med tilda :) Hon har barnvakt fixad vilket känns sjukt bra :) så allt är klappat och klart. Dessutom har Johanna hästen och mamma tar både barn och hund! Så det är jätte jätte bra :)

Så det har varit en mycket bra lördag! härliga lördag och vilket höstväder, riktigt kallt är det ute. Märks att det snart är september!

Nej nu sova. Natti natti...

kram mamma bammen


<3


(Tilda 5månader o Mila)

Tiden går fort då man har roligt. :) Min lilla skruttunge blir ju faktiskt 3 år den 25 September :) tiden har verkligen gått fort och det har hittills varit en underbar resa :) Men visst har det varit upp och ner också. Men så är det då man har barn och speciellt det första barnet, vissa säger att första barnet är ett test med andra barnet går allt bara på ren rutin :) det får jag ju snart veta eftersom att snart kommer bebis <3

Ska verkligen bli roligt :) men lite spännande är det faktiskt, lite läskigt men samtidigt mycket roligt!
Mycket snart är man två barnsmamma och har då det sk svensson livet, villa vovve o volvo samt två barn :) det saknas bara att man e gift oxo. :) Men det blir inte av säger gubben min, kanske lika bra, men det är ju faktiskt alla flickors dröm att få stå där framme en vacker dag :) drömma kan man ju alltid. ;)

Var till stallet ikväll, faktiskt mycket avkopplande. Såg på då syrran red, o cheeky var lika stel som ett järnrör men det ska nog ordna upp sig bara medicinen har börjat att värka. Hoppas jag iallafall... Känner mig ganska nedstämd sedan vi fick reda på att hon har spatt, jag har ju iallfall turen med att hon fortfarande är ung och med rätt behandling så ska hon bli bra igen. :/ Men det känns fortfarande lite vemodigt. :/Nåja det blir nog bra hoppas jag iallafall. :)

Annars har det varit en ganska lugn och tråkig dag, jag och tilda har varit ute en sväng och gått med Mila samt varit tidigare till stallet tillsammans. (gick ganska bra)
Sku ha gått till parken men då började det att regna som vanligt.. :/ Så vi vart inne... Har pärlat lite i tildas o pyrets sänghimmel som ska vara ovanför dagbädden i lekrummet deras :) Kommer nog att bli fint bara det blir klart :)

Nu ska jag gå och sova så jag inte sover bort hela dagen imorrn, ska ge cheeky medicin och sedan ska hon skos :) Tilda ska vara med sin mommo under tiden jag fixar med hästen :)

Kram mamma bammen

Skyddsängel

Skyddsänglar!

Ibland får jag kännslan av att jag har en skyddsängel som vakar över mig,

Ibland kan jag känna att någon är nära, att den har ett vakande öga över mig.
Jag saknar Pappa.

Just nu har en god vän till familjen det jätte jobbigt, jag hoppas att hon orkar genom det sista.
Jag hoppas att hennes syster vakar över henne från molnen och ger henne styrka.
Och Jag hoppas att Hon vet att vi alla finns här för henne!

Lite deppig blogg idag...
Kanske orkar skriva mera senare...

Kramar Mamma bammen



sova vad e det??

Nåja man har ju vant in sig tills bebis kommer iallafall :) Har soviit nästan ingenting på tre nätter, börjar bli jobbigt... men men... Tilda bestämde iaf sig för att inte sova längre än 07.00 idag. Kanske lika bra det. ;) Mår
r lite illa och har huvudvärk, men det går nog över...

Igår var jag till veterinär m Cheeky, fick inte det besked jag ville ha, men det blir iaf medicin i 14 dagar. Men det e bara att ta nya tag och hoppas på det bästa :) Ska snart fara och ge henne den första dosen. Hoppas att hon äter den bara :/ Men det tror jag. blandar ju det med foder ;) Hoppas kan man alltid göra..

Det regnar idag, jag vill verkligen inte ha regn.. :( Ville ha sol så att jag o tildi skulle kunna göra ngt roligt :)

hmm.. pratas mer senare...

mamma bammen


ha begäret stillat! :)

Då var skötväskan beställd ;) Hehe kunde inte hålla mej o dessutom så kunde man ju använda den som datorväska efter att barnet inte behöver ha den ngt mera :) yey :)

igår vart det middag hemma hos Emma o Theo tillsammans med Johanna o Nellie samt Lina o Albin, herregud säger jag bara, jag är MYCKET glad över att Tilda äter själv iallafall, och jag har verkligen inte saknat att inte få äta ifred :) Men gud vad söta dom små trollen e, och dessutom så minns man hur liten tilda verkligen var. ;) Men det är snart 3 år sedan världens sötaste lilla tjej kom till världen <3 Älskar <3

Även om det ibland kan vara jobbigt med hennes trotsålder och hennes starka vilja så kan man inte göra annat än att älska henne <3

Har varit extra trött dom senaste dagarna, har inte fått sova ordentligt. Pyret har haft full rulle och så har jag haft små sammandragningar till och från. Samt att jag måste kissa varannan timme typ. Så jag e jätte trött trött för tillfället. :( Men det ska väl gå över hoppas jag iallafall. :) Vill inte vara trött inför förlossningen. vill verkligen inte det. men men. nu i några dagar har jag haft huvudvärk, inte roligt, men jag tror det beror på denna envisa förkylning... :( Annars e nog allt bra med magen min :) Pyret sparkar o flyttar rumpan åt alla håll, och det ser faktiskt roligt ut :) Hela magen far åt alla håll :) MYS!

Imorrn ska Cheeky till veterinären och tilda ska vara m mommo sin, dom skulle väl kanske börja måla i lekrummet eftersom att jag inte får måla... :/ Men som tur är har man en underbar mamma som fixar det :) Ska försöka skriva ut chabloner på datan sen.. :) Men jag e ganska okunnig med sådant så jag tror att syster Johanna får ta hand om det ;)

¨nu ska jag försöka sova så kanske jag e piggare imorrn än vad jag var idag ;)

natti natti!!!

kramar mamma bammen

vill ha måste ha ;)

 

Vill HA måste HA, har ett enormt HA begär just nu! efter denna snygga skötväska ;) Och jag vet inte om den finns på denna ö eller om jag bara kan få tag på den via internet. Jag gillar ju verkligen inte att använda visa för att köpa saker.... Hmmm... Och det gör mig bara mer motiverad att jag ska ha just denna :) hehe.

Jag har även handlat lite från HM ikväll, bla annat en klänning jag velat ha jätte länge men som jag ansett vara för dyr, var nu på REA så jag passade på att köpa den samt två par leggings :) Ibland måste jag unna mej ;) Händer inte ofta och dessutom senare i höst ska jag köpa mej en ny vinterjacka, en röd! bara jag hittar den rätta modellen jag vill ha :) Ska kolla då jag o syrran drar till sverige för att handla hästsaker på HÖÖKS om denna jacka råkar finnas på stadium eller intersport :) Heheh...

Annars har det idag varit en jätte bra dag. Har flyttat hem hästarna och det gick faktiskt riktigt bra. Pyret har det bra i magen, lite sammandragningar till och från men annars går det bara bra :)
Trött kvinna. Ska käka chips med gullet mitt sedan SOOOOVA!

Men har ngn info var denna väska finns! Snälla berätta ;)

Kram mamma bammen


Ny dag

Idag blir det nog ganska lugnt :) Eftersom att det regnar, och jag gillar inte regn. Ska senare idag fara till Cheeky o smörja henne på alla hennes skavsår :/ Nåja det måst göras.
Tilda sov över hos mommo o moffa igår och är påväg hem, då ska vi fara till sparhallen o titta om vi hittar ngt roligt :) Skulle behöva inhandla lite krukväxter snart till detta hem :) det börjar kännas som att hösten är på inkommande :( Men det blir nog bra det oxo, den 1 september börjar ju tilda på lekparken mellan 12-15 vilket jag hoppas att kommer att gå bra ;) Men det tror jag att det gör eftersom att hon är ganska social av sig, dessutom får hon träffa andra barn i sin egen ålder :)
Vilket är jätte bra för ¨då får hon tillbaka rutinerna igen :)

Pyret sparkar och mår bra, har inte fått svar på blodproven ännu så jag antar att allt såg bra ut :)

Hm den 4de september är det street race här hemma på flygfältet, det ska bli roligt men lite tråkigt att vårat team står utan bilar detta år, men vi får vänner från sverige som ska köra så lite hejja hejja blir det ju. Det andra tråkiga var ju att vi skulle fara på kräftskiva till Lina o Tanja den kvällen men eftersom vi har huset fullt med svenskar vet vi inte om vi tar dom med oss och åker dit eller om vi stannar hemma o har egen kräftskiva, vi får se. Och dessutom kanske pyret har kommit då så vi får se lite hur det blir med den saken. Men det vet vi nästa vecka :)

ikväll ska vi fara på middag till goda vänner, mika ska svetsa ett grenrör som hade gått sönder, fy fan vikken duktig karl jag har! Han e verkligen duktig både på att mappa bilar samt bygga dom och bygga burar till dom jag kan bara vara stolt över min handyman!

funderar på att köpa ny bil, men jag behöver sälja min först. 4000euro ska jag ha för den men det täcker inte den bil jag vill ha så jag kanske måste låna lite pengar av banken ;) men det visar sig. Mika e inte impad över att jag ska ha ny bil, men han vet att det inte håller i längden att köra v40 eftersom att vi har hund och snart 2 barn. det kommer att bli trångt i den bilen, men men... det visar sig. Kanske jag får den bil jag vill ha tillslut. man ska aldrig sluta drömma hehe..

nu ska jag se om jag orkar rasta snabeldraken lite för Mila lossar massor med päls igen.

kram mamma bammen

lite nytt


(en bild på Albin o Tilda)

Fredags var jag så himla trött på eftermiddagen, jag ville bara SOVA då vi kom hem från stan, jag o tilda var till stan tillsammans med hennes mommo o d var riktigt nice. fikade och sedan gick vi och handla lite kläder till tilda eftersom att hennes sommargarderob är snart för liten och hennes förra vinter garderob är DEFINITIVT för liten så det var lite handla på kappahl eftersom att jag tycker d e bortkastat att köpa ett par byxor för 30 euro så jag köper hellre ett par för 12 euro ;) eftersom man har en budget man lever efter :p Nåja men jag somnade sedan iallafall medans Mika laga mat, men hade en fruktansvärd huvudvärk.. :( käka panadol och tog det lugnt.

I lördags var vi barnvakt åt Albin medans hans mamma extra jobbade lite. Det var mycket uppskattat. :) Albin har ju då blivit lite större än då bilden är tagen men iallafall. Tilda o Albin satt inne o lekte på golvet, jätte snällt lekte dom. Vi kunde ju inte vara ute eftersom att det var jätte varmt ute o både tilda o albin var super bara av att leka inne med fullt korsdrag. :/ Men jaja knoddarna hade roligt iallafall o Albin tog en tupplur ute i skuggan i vagnen. Då passade jag o tilda på att rita lite och sedan for hon på lampknoppsjakt med sin pappa. :)

Söndag då var jag sååå trött att jag knappt orkade vara vaken, hade kunnat stå och sova. Men det gick över, var till Alida och käkade Thai mat. mycket gottis, hade haft sug efter det i flera dagar.. så¨d passa bra att vi käkade det. :) fick även sällskap av svärmor. :) Efter det for jag till Cheeky o Jalla, underbara hästarna. Dom ger mig frid och ro i själen. Dom tjatar inte om att jag ska ta det lugnt :p nåja träffa även Ullis o pratade med henne i typ en timme om en massa :) Sen for jag hem, d vart ganska stort att komma hem eftersom att Mika hade börjat att riva en väggen i garaget medans jag var borta WHAT and WHHYY??!!! Mitt förråd är nu borta så att säga.. suck var fan ska jag sätta alla grejjer nu?! Nåja Mika lovade att han sku fixa hyllor längs med taket åt mej att sätta saker på :/ tror det då jag ser det :p hehe

Måndag IDAG: började morgonen med att fara till Mödrarådgivningen. :) Tilda fick följa med, d gick bra :) Eftersom att jag slutat att ta mina tabletter då jag vart riktigt trött av dom och orkade inte göra något så då slutade jag att ta dom. När vi kom dit blev det prat om det och BM sa att det var helt rätt beslut av mig att sluta ta tabletterna :) Sedan sa hon att jag hade protein i urinen inte bra, fick lämna odling :( Tilda satt snällt o lekte. Vart det dags för blodtryck 90/50 inte heller bra tydligen nåja inget att göra åt eftesom att jag är lågtryckare, sen tog hon mitt HB eftersom att jag varit tröttare på senare tid på 2 veckor hade det gått från 145 till 119!!! Inte undra på att jag varit TRÖTT!!! dah. Nåja fick tillsägelse att dricka kreuter saft :p japp japp, så var det dags att lyssna på pyret, tilda höll för öronen sötis. Bebis hade svängt sig med huvudet neråt jippi! Lyssnar på bebis då jag ligger på rygg, BM ser lite orolig ut, jag blir orolig. Bebis har för höga hjärtljud!! inte bra, får lägga mig på sida för hon trodde att bebis har för trångt då jag ligger på rygg att syretillförseln blir dålig. Så lyssnar hon då jag ligger på sida, pyret sparkar lite, så hon lyssnar ett tag till. Ser lite nöjdare ut och säger att hjärtfrekvensen har gått ner. Tilda fortfarande glad och nöjd, pratar på om allt möjligt. Jag får order om att gå ner till labben och ta blodprov eftersom att det KAN VARA havandeskapsförgiftning, men vissa av mina symptom strider emot det därför skulle jag måsta ta blodprov. Det gick jätte bra och Tilda tyckte att det var mycket mycket intressant att titta på :) hehe. sedan for vi hem och efter det till bilmacken på lunch med Mika o Jimmy. Passa på att sprätta iväg lite pengar på sparhallen då jag var dit oxo :) Tilda skötte sig exemplariskt, jag gav henne en ny målarbok idag :) hon har ju nästan ritat sin gamla full :) hehe! vi var även till tanja o arvid o hälsa på samt att lina o albin oxo var där :) så det var riktigt trevligt att vara med dom god kladdkaka fick jag oxo :) hehe!
Så ikväll har det bara varit lugnt och fridfullt, mika har dock rivit ner lite till av väggen i garaget så nu ser man in i bastun :( uujjujjj säger jag bara :( Tilda tycker dock att det är mycket intessant :)
Nåja jag tar det lugnt iallafall, det kan ingen ta ifrån mej för såhär lugn har jag väl aldrig varit.. allt för pyrets hälsa och min :)

Nu ska jag ta min explosiva huvudvärk och gå och sova!!!

nattinatti.
kram mamma bammen

Parken Zoo ocg pyret

Ja igår bar det alltså av till eskilstuna tillsammans med Tilda, Mika, Moster Becki, Moster/gummor Lina, Morfar, Mormor, Albin, Gammel Mormor, Gammel Morfar, Gummor Sirpa. Vi åkte ju då med rosella på morgonen käkade sjöfrukost och tilda åt faktsiskt köttbullar till frukost, jipppii! ingen kunde vara gladare än hennes pappa o jag :) eftersom att dom senaste veckorna har varit matstrejk på hög nivå. :/ Nåja det gick som smort, sedan parkerade vi oss alla i bussen och for till Eskilstuna, när vi kom fram käkade vi lunch på restaurang pingvinen, verkligen att rekomendera :) god mat och gjort för barnen. :) Tilda fick åka skrinda eftersom att linas emmaljunga käppade så albin fick ta tildas paraplyvagn :) men bra gick det, såg en massa djur och dom flesta djuren hade faktiskt bebisar :) det var riktigt roligt att se, dom var så söta. Sedan fick vi se då dom matade geparderna, stor upplevelse för dom stod upp mot gallret så man kunde nästan känna på dom (men det får man ju inte) Tildas ögon var som tefat :) hehe! Tilda bubbla på som aldrig förr, hon vaknade kl 06 och somnade vid 15 för att sova ca 30 min sen var FULL rulle igen. Hon tyckte att det var jätte roligt, att se alla dessa djur. :) Men det hon o jag gilla allra bäst var tigrarna och att dom faktiskt hade en tiger bebis, som inte var gammal! den gick alldeles vingligt ut ur sitt gömställe, herreguuuud vad den var sööötis!!! helt ljuvlig liten bebbe :)

Tilda köpte en flamingo samt att hennes pappa köpte en tigertröja åt henne :) sötis! så hon har lite minnen från parken zoo, nästa år blir det att fara till furuvik och då skulle vi stanna över natten :) så det ska bli jätte skojj det oxo samt att då är vi ju flera som ska åka med :) 

annars är det ganska bra med magen, förutom att jag får inte sova speciellt mycket på nätterna så jag är extremt trött dagtid. samt att tilda har en ny mardrömsperiod samt att hon villl bara vara med mamma o pappa. vilket är bra men ibland vill man ha lite egentid. :/ men jag förstår henne oxo att hon tycker att det är jobbigt att hennes mamma inte orkar göra lika mycket saker mera. men snart e jag på g igen, det är ju inte länge kvar nu. :)
men jag har fortfarande värkar fasst att jag äter medicinen, o mitt blodtryck är nere i botten egentligen ska man inte kunna stå med mitt blodtryck men jaja jag har ju aldrig varit normal hahaha!!  :) RR är nu 85/50 m medicinen. höhö det ni! inte undra på att jag är trött lixom, men men jag orkar iallafall röra mig. Pyret har trångt för varje gång pyret rör sig så ser man hur magen min flyttar sig o att bulan oxo rör sig från sida till sida :) ser jätte roligt ut :) samt att 90 procent av tiden ligger pyret på vänster sida av magen och verkar inte slippa ngnstanns utan vill men sitter fast kilad på vänster sida :/ så jag kan inte sova på vänster sida mera, och bland inte heller höger för att det gör ont. jag LÄNGTAR tills jag får sova på MAGE igen :))

Nu ska jag sova. Natti natti.

Kram Mamma Bammen

Pyret

Var ju till dr. frankman idag. fick inte det svar jag ville ha :( Jag har öppnat mig lite, så jag fick medicin att äta i 4 veckor sedan fick bebis komma då deit ville för då var 36veckors gränsen nådd :/ Känns lite obehagligt faktiskt.. Pyret har inte heller flyttat sig, ligger snällt med huvudet uppåt och alltid på vänster sida... Så nu ska jag äta en medicin som egentligen är till för allergiker, det negativa med det är att man får lågt blodtryck av den och det har jag redan 90/50 ligger det på alla dagar. :/ Så han trodde att denna medicin inte kommer att fungera på mig. Men det var det bästa han hade. Skulle även träffa MVC oftare för att kontrollera att allting är okej med blodtryck och annat. Men jag ska helst bara ta det väldigt lugnt. fick inte lyfta tilda heller eller springa runt här hemma som en galning.. bara att lyssna på doktorn... han hoppades iallafall att denna medicin skulle fungera, men han visste inte. Jag hoppas också det, men egentligen tror jag att dom har fel på datumet att bebis ska komma 30 augusti.. men man ska inte säga så mycket om det... hoppas att jag kan fara till parken zoo med tilda o familjen.. men det ser inte riktigt ut som att det kommer att bli av för min del :( mycket ledsamt. Men jag måste ta hand om mig själv..

hmm.. bloggar mera ikväll...

kram mamma bammen

molande värk

Usch har haft molande värk i snart fyra veckor, och idag/kväll har dom blivit värre :( inte bra känner hur det river o drar på fel ställe. går in i vecka 32 imorrn o hoppas hoppas att pyret håller sig inne i magen. vill verkligen inte hamna till åbo eller uppsala. Hoppas på att jag iallafall inte har öppnat mig för då blir de jobbigt. men det fiår jag reda på på tisdag om det har hänt eller inte. börjar faktiskt bli lite nervös. men blir man nervös brukar det bli värre så jag försöker att tagga ner, tänka på annat. på hur roligt det ska bli att fara till parken zoo med tilda och att tilda snart ska börja på lekparken. :)

ska försöka hinna fixa barnrummet också, eller lekrummet blir det väl :) Ska bli roligt att inreda åt tilda o pyret. :) tilda ser verkligen framemot det, att vi ska pyssla med hennes o pyrets lekrum, blir lite pyssel innan det är klart. samt en tripp till ikea, så ska tilda få komma med så ska hon få handla det hon vill på barnens ikea ;) O hennes mamma ska handla det viktigaste till rummet, lite möbler o annat smått o gått :) Ska bli super roligt. då går tiden fortare, ska köpa färg i veckan, ganska tråkig sådan blir bara vitt. Men det kommer att bli lite roliga bilder på väggarna o sedan ett par coola gardiner iallafall. :) så det blir ju lite färg i rummet. dessutom ska vi laga en vägg med griffelfärg så att busfröna kan göra sina konstverk ;) hoppas bara att dom inte börjar rita på andra väggar i huset sen. HEHEHE.

Men det ska bli jätte skojj faktiskt att få göra detta. blir att hämta hem en säng dit oxo som jag fått av svärmor, som kommer fungera som soffa/gästsäng. har spanat in lite schyssta grejjer dit. Imorrn ska jag o tilda till stan o se om vi hittar filttyg samt filtlim lite pärlor med mera för att fixa till hennes myggnät hon inte gillar. Det är så tråkigt mamma säger hon. Sötisen. :) Så vi ska piffa till det lite på egen hand. Kan bli coolt då det är färdigt, måste köpa nål och tråd också så att vi kan få det dit sytt :) Samt lite ståltråd så vi kan hänga dit dom stora fjäriljar jag köpte till henne på panduro. :)

nej nu ska jag ta det lugnt. ska försöka lägga upp bilder här imorrn men jag e så dålig på det så får se hur det går :)

natti natti. 

kram Mamma Bammen