I sund fortfarande.

Vill egentligen inte fara hem till stan mera. Har det riktigt bra här ute hos Mamma och jag trivs ju ute på landet. Men imorgon kanske man måste fara hem. Ska ju endå ha stalljour igen den här helgen så att man orkar. Ska ju jobba också :( som vanligt ska man jobba helg. Jag vill det verkligen INTE men jag måste tur att man jobbar med ett bra gäng eller iallafall en hehe. vet inte vem jag till ska jobba med... börjar bli sådär trött igen. INTE bra tur att syrran har haft cheeky nu några dagar så har jag haft ett mindre problem.. Eftermiddagen började bra, men sedan vart jag irriterad och det har verkligen hållit i sig. Jag brukar inte vara långsint men nu jävlar koka det över. usch hoppas att det snart går över. eller ja jag kan bara hoppas iallafall.. red cheeky i ca 45 minuter på banan. försökte att göra en massa volter och böja och ställa. gick inte speciellt bra. Hon ville mest bara testa mig tror jag. men sen på slutet började det ta sig. :)

Tilda var idag till sussi det gick jätte bra. Hon var glad och nöjd men hon var bara halv dag. Med tanke på hennes hosta. Imorgon är hon ledig igen då ska vi vara med hennes småkusiner som är här på besök så sällan man träffar dom. ;) Så det blir tilda o mamma dag imorrn igen :) nice nice....
Tildas tre års trots har redan börjat. hoppas att den hinner gå över tills bebis ska komma för herregud endå ingenting man gör är bra och hon vägrar att göra det man säger. suck och stön. Men det börjar bli Lite bättre iallafall. hehe. men skam den som ger sig. hehe... skruttisen våran, hon pratar bättre för varje dag som går och hon lär sig nya ord alla dagar det är faktiskt jätte roligt. ;)

Har kännt bebis röra sig i magen för första gången idag :) yey magen har blitt en liten bula, syns inte mycket. men idag har jag ätit sådär mycket igen. jag fattar inte. men jag vill inte äta för två men det gör jag, jag äter nog för tre tror jag. Men det är gott med MAAAAAT! tycker jag iallafall. är riktigt trött ikväll hoppas på sovmorgon, men det tror jag inte. ska iallafall vara ute med tilda i snön imorrn. Det är myyysigt. Måste hämta kameran från stallet också- den vart kvar där. Måste ladda upp bilder på huset snart också. hehe. vissa börjar bli lite otåliga. hehehe

Nu ska jag äta liite godis sedan sooova som en stock. :)

kram Mamma Bammen

Sund

Har gömt oss i sund i snart en veckas tid pga KALLT i lägenheten hemma istan. Går inte att vara där, bara brutus katten som inte klagar. haha. Tilda har dessutom varit sjuk så vi stack till henns mommo i sund. Mycket trevligt. :) tur att man har henne annars hade vi frysit ihjäl :( I huset har det gått lååångsamt framåt eftersom att jag började jobba igen i måndags. Och Mika fick stanna hemma med Tilda, men imorrn gör vi ett försök att skicka tilda till hennes dagmamma. Och hoppas på att det går bra. Min ena kusin och hennes barn är påväg hit till ön så det ska bli skojj att träffa dom :) var ett tag sedan nu. Men imorrn ska jag fara och handla färg till hallen och väv till köket. Sen blir det nog jätte bra. är ledig torsdag fredag så fredag ska jag måla hallen första gången. :) Mika ska handla golvet till hela huset imorrn, moffa har målat klart listerna så med LITE tur så flyttar vi in om ca 2 veckor! yey ÄNTLIGEN!!!!

Med bebis i magen är det bara bra :) jag hade glömt hur hungrig man blir då man är gravid, herreguuud vad jag äter. Med tilda åt jag inte lika mycket så jag tror det är en grabb. Nåja jag slipper iallafall spy det är huvudsaken :) Tuttarna ömmar som faaaan! och magen spänner och drar åt alla håll. herregud endå, men det känns jätte bra endå. BARA 6 månader kvar jippiiii!! ÖH tidsoptimist javisst. hoppas bara att bebis inte går över tiden för jag vill verkligen att tilda ska få ha sin september månad för sig själv. Men man vet aldrig. vi hoppas på det iallafall att bebis kommer på den beräknade dagen! :)

Nååja nu ska jag snart gå och sova. Ska bara reda upp köket som jag lovade mamma att göra. :) sen tidigt imorrn upp för att köra till stan. :)

kram Mamma Bammen

Gravid! :)

Ja då kan man ju erkänna för allt och alla att jag och Mika ska ha en till bebis den 30 Augsti 2010 :) hehe det ska bli roligt, vi ser verkligen fram emot att tilda ska bli stora syster. Går in i vecka 12 imorgon så nu kan man berätta för hela världen att vi ska ha en bebis <3 Känns konstigt faktiskt. Det är ju endå tre veckor sedan vi fick reda på det, men det har verkligen inte hunnit sätta sig riktigt ännu. Menag har mått bra, bara spytt tre gånger. :) inte som med tilda haha då jag spydde i 7 månader ;) men jag vet ju inte. Men det syns redan en liten kula på magen. :) Och jag äter massor heeela tiden :) konstant äter jag. det är jätte jobbigt, men bra för bebis att jag äter, det var ett tag som jag inte kunde äta frukost men nu har det gett med sig så nu äter jag som aldrig förr :) hehe. Tilda är lite skeptisk för hon verkar inte riktigt förstå att hennes mamma är lite tröttare nu än tidigare. Sen har jag ganska ont i höfterna ska försöka få en tid till fysio om dom kan göra något. :/ Men jag har ju alltid ont. Men det bliir nog bra tillslut. :) Så jag ska bli mamma igen :) det var inte planerat, men mycket välkommet. Blir roligt att bebisen dessutom får en massa kusiner i sin ålder :) det är jätte bra, samt att jag har andra mammor att träffa, vilket jag inte hade med tilda men det gick bra endå :) Men nu känns det bra då jag har berättat :) Ska snart fara till stallet. Ja jag rider fortfarande, crazy eller hur? nejdå jag litar på cheeky, hon är ju världens snällaste häst. Kan inte göra annat. Syrran J kommer att ha hand om henne då jag inte kan rida mera. Vilket känns bra. Jag litar på henne. :) Jo så nu veeet ni att vi ska ha bebis <3 vi är verkligen jätte glada att utöka våran familj, men vi ska göra en massa saker med tilda i sommar, innan bebis kommer ska bla fara till parken zoo med henne då vi var till skansen ifjol. Hoppas hoppas bara att mina höfter håller ihop och att jag klarar av att göra dom saker vi hade tänkt att vi ska göra i sommar :) hehe. bara att vara positiv så går allting!!!

Nej nu ska jag tvätta lite kläder till innan Mika kommer hem till lunchen. Sen stallet.

Kram!!!

sjukskriven en vecka..

Jaha då har man ådragit sig en sjukskrivning. igen. fattar inte. men som österberg sa att man ska vila då man är ledig och inte fara på som en duracell kanin. :) haha. men jag förstår inte mitt tryck har varit konstigt och jag har varit konstigt trött hela veckan. Har glömt saker och en massa  annat. Har försökt att minnas men inte gjort det. Måsta haft påminnelse på telefonen för att ens komma ihåg saker. usch vad jobbigt det kan bli ibland. men jaja ibland blir det som det blir. Hoppas att man mår bättre nästa vecka så man kan fara på jobb igen. stackare. vi som inte har vikarier. :(  men man får ingen guldstjärna för att vara på jobbet då man är sjuk då kan man vara hemma istället. och det är jag nu. dags att ta hand om sig själv för en gångs skull. nåja.

huset börjar det ta sig. Mika har varit duktig. Han har målat vardagrummet och målat takena i matsal och vardagsrum. Imorrn ska matsalen få färg. Mika ska hämta fondtapeten och mera färg. Jag ska ju bara göra så lite som möjligt enligt läkaren. så han tar hand om det nu. jag har ju fullt upp sedan med tilda jag hela kvällen. lika bra att ta det lugnt. Tildas gammel morfar har tapetserat hennes rum klart idag. Det har gått bra. Lite knivigt vart det på slutet. men men. mitt fel jag beställde för lite tapeter tydligen... hoppsan. men iallafall det blir endå ett bra slut resultat. syrran ska börja med hennes väggmålning imorgon så allt kommer att gå som planerat. verkar som att vi kanske flyttar i början av mars. väntar på att det ska komma nya soffor till tillfället också. :) men den måste vara mjuk soffan och stor, det är många som ska få plats i den. stor familj kräver en stor soffa.
men har en så länge kommit tilll att det blir ett genomgående ektema i huset på möblerna för att det ska passa färgerna och golvet vårat. :)

har idag lärt tilda säga: bra kvinna reder sig själv. ;)

nu sooova. natti natti...

ny dag..

har varit till sjukan idag. kännde mig konstig imorse. jätte trött, hade domningar i händer, armar och ben. jag förstod ingenting. trodde jag hade feber men det hade jag inte... for sen till sjukan på eftermiddagen hade ett blodtryck på 85/55 INTE SÅ KONSTIGT att jag har varit och är trött. shit. jag brukar ha högt blodtryck. men sen har man skenat på som en skollad kanin i snart 8 dagar också. full rulle på jobbet och full rulle i huset. Men det börjar ta sig där ute i jomala nu. taket i vardagsrummet vart ¨målat av Mika ikväll. skönt. sen skulle matsalstaket målas om mika hann. tildas rum blir färdigt målat imorgon sedan är det hennes mosters tur att göra sitt konstverk. sen tapet. tildas rum borde vara klart nästa vecka. vi har även hittat färgen till vårat sovrum :) bara gipset som ska upp där. väntar på dörrarna samt golvet. men dom kommer in sist. våran elektriker är snart klar och vi har verkligen fått mycket hjälp av familj och vänner. det kommer att bli en välfylld inflyttningsfest. :) så snart ska jag fara till ikea och göra av med lite pengar, måste även fara till hööks och handla ett innetäcke till cheeky. mycket på agendan. jag väntar på att det blir sommar så att jag får tvätta alla täcken. herregud vad dom är skitiga iallafall. cheeky har verkligen blivit bättre efter att kiropraktorn gjorde sitt jobb. bara ny skoning kvar :) var till mamma och käkade lakkorv m potatis! fyyyyy vad gott. tilda gillade det inte, men vi andra!!!! 
sen var vi och tittade till mika och nu sitter jag hemma efter en ganska bra dag... men en trött sådan... ska dricka lite hemlagad svartvinbärssaft som min gummor lagat :) ganska nice. sen blir det sääängen. sjukt trött. sovmorgon imorgon då tilda ska till sussi först 09.00 och jag hoppas på en bra dag. får nog ringa medimar annars, så dom får kolla upp mig, litar inte mycket på sjukan inte..

nuuu mys med vovven... natti natti!