arbetslös...

För första gången i mitt liv är jag arbetslös :( Samt sjukskriven. Mycket konstigt känns det. Jag som aldrig har varit det någonsin. Har alltid haft sommarjobb och hoppa in jobb under skolan och sedan direkt efter det fast anställning. KONSTIGT. Och att jag dessutom är sjukskriven gör ju inte saken bättre. för då måste jag få sjukdagpenning från FPA vilket ju e sååååå mycket NOT hoppas på att vi överlever på den iallafall. :S men man får se.

Annars har det varit en bra vecka. På torsdagen var vi på fruhippa för Jossan :) Mycket roligt, var på 24h kryssning med silja galay och tittade på strippande karlar scandinavian hunks :) Jisses vilka muskler, åh vilka killar, sjuuuukt snygga på alla plan! titta får man men inte röra haha. Var dock heeelt slut efter kryssningen, har aldrig kännt mig så trött som efter den. ;) men på lördag kväll började jag bli människa igen vilket var bra.
galaxy var en helt okej båt, sjukt stor och lätt att tappa bort sig. dock mycket tråkigt att det inte fanns spa eller annat roligt att göra. men folk åker ju på kryssning för att dansa, äta o supa. :) ingen plats för mig då förutom ätandet haha.

sen har jajg inte gjort så mycket, helgen spenderades på stugan. brände sönder mina axlar men det e som vanligt, jag bränner mig alltid! (att man aldrig lär sig). varit ganska mycket hos hästarna o kollat att dom har det bra på sitt sommarbete :)

nej nu ska jag sova. natti natti,

kram mamma bammen