Inskolning

Idag var det dags för Ludwig att bli inskolad på dagiset där han ska gå :) det gick bra och han var glad hela tiden, han gunga, åkte rutchkana o lekte för sig själv med bilar o annat. Han ritade sin allra första dagisteckning också :)) min lilla grabb har blivit stooor :) personalen var urgullig o han värkade gilla dom :) dessutom var det en liten grupp barn vilket är bra och det fanns tre st som var i ludwigs ålder :)) så det blir nog bra det här. Det är bara mamma hjärtat som blöder lite extra när det börjar dra ihop sig för jobb för min del vilket betyder mindre tid med barnen... Eftersom att jag jobbar morgon/kväll o varannan helg ledig. Dock hoppas jag att barnen kan gå bara 80% det skulle vara bra och sen får dom ju vara lediga då jag är det :) så allt löser sig. Nu ska jag sova så vi orkar med imorgon också :)

Kram


Me and only Me

Jaha gott folk det är alltså jag som är Bammen :) haha kom på att d inte finns ngn bild på mig :p men d e bara en mobil bild, jag avskyr att vara med på bild o detta är en engångsföreteelse ;)


Ögongodis


Denna ska få bo i vårat nya sovrum den heter Elvira och kommer från MIO möbler


Och denna ska få flytta in i vardagsrummet kommer också från MIO möbler och finns i flera coola färger


Denna ska också få plats i sovrummet och kommer från MIO den heter Antik


Relax heter denna groda och kommer från MIO och är sjukt sööööt :)


En klocka från EM är ju en fin detalj till det shabby chica och mysiga sovrum jag försöker skapa


Fina förvarings askar att pryda en hylla eller skrivbord med :) Kommer från EM :)

Som jag ser mitt sovrum i huvudet nu kommer det att bli såå fint och mysigt bara det blir klart :)

Kram


Simmat

Idag har vi simmat tillsammans med barnens mommo, Moster Lina o Albin, Moster Åsa och Sebastian, Tea, Tanja och Arvid :) Och det var jätte roligt :) Tilda har blivit såå himla duktig på att simma och dyka :) Herregud vad tiden går fort :) Min stora tös <3 Vi simmade kanske en timme. Det var första gången för Ludwig i en bassäng och han tyckte väl inte att det var det roligaste jag hittat på ;) han skrek och var ledsen dom första 10 min men sen var han nöjd över att sitta på kanten och plaska med fötterna och leka med digitalkameran :p tur att vi var så många och att mamma var med och roade tilda eftersom att jag hade fullt upp med Jr... haha. Nåja han älskade bastun iallafall, tilda har egentligen aldrig gillat att bada bastu men det gjorde Ludwig, satt som en kung på lavan :) haha! Tilda åkte sen hem med Mommo för att sova över där lite sportlovs mys :) saknat henne idag... Ludwig också har gjort det, han letade efter henne då han sovit sin eftermiddagslur... gullegubben...

Imorgon fyller gammelmommo år och då ska vi fara ut på landet och fira henne :) Tror att jag far innan L ska sova så jag kan ta en ordentlig promenad med Mila om det är redigert väder :) Så kanske L sover längre än kanske 20 min haha.. ska försöka hitta en tårta att ta med också :) MUMS!

Ska även påminna alla underbara bloggande mammor att anmäla sig till mamma blogg galan den 12 Maj det finns en dags biljett också om man inte har möjlighet att sova över pga olika orsaker :) Kom igen jag ska fara och jag var även dit ifjol och det var toppen :) värt varenda euro och jag hoppas att det är det detta år också. :)

Har funderat på att byta plats åt bloggen min, men samtidigt gillar jag denna sida dock är det jobbigt att jag inte kan laga header och annat själv och måste ha syrran att göra det. Imorgon hoppas jag iaf att Mika köper en ny data så denna vi har får gå i pension och jag får ett sjysst photo program att göra fina bilder och annat i :))

Och eftersom att jag är såå förbaskat bortskämd så vet jag att jag kommer ha en ny data inom kort ;) haha!

Kram mamma bammen

Namn

Igår beställde jag ett namnsmycke jag länge velat ha :) en present åt mig själv med mina tre älsklingars namn på :) hoppas att det landar i postlådan snart :))


Rubrik

Ibland kan man inte rå för hur man känner sig eller mår. Man blir ibland golvad av sina funderingar. Det värsta är när man inser själv att andra har rätt och att man egentligen bara blundar för sanningen... För man vill inte se det andra ser för då blir det automatiskt att man kör mer o mer framåt för att slippa sina problem.. Man lägger ifrån sig skulden och blundar för sanningen och ord som egentligen sårar mer än gör nytta. Man blundar alltid för det man är som mest rädd för. Och man vill inte ta tag i saker förrens det egentligen är försent... Men som jag brukar tänka så blir det bra och allt ordnar sig till slut.


Sköna söndag

Idag har det varit en ganska bra söndag faktiskt. Har tvättat massa tvätt och städat huset, tilda har medans lekt med sina barbiedockor o fixat och donat, imorgon ska hennes kaos till rum städas ;)
Under tiden jag städa sov jr 3 timmar :) LYX! händer mer sällan nu förtiden men sen hade han en riktigt dålig natt också så då förstår jag :)

När Mika kom hem stack jag till stallet och mocka, gick inte att rida eftersom att det var glas halt på stallbacken :/ bittert... men men... nya tag imorgon och hoppas att iaf ridbanan går att använda :)

Sen stack vi till mamma o pappa för middag :) fick ju då Pappas delikata kotletter :) MUMS!!! han kan han bara han vill o har tid ;) Hade en binge syskon där också med respektive o mina söta syskon barn ;)
Roligt att träffa dom. Tilda och Ludwig badade och sedan for vi hem o barnen har sovit sedan 20 tiden :) det betyder tidig uppstigning imorgon :)

Ska även berätta att jag och Mika ska renovera här hemma. Blir stora badrummet, tvättstuga samt två sovrum :) roligt roligt ska försöka börja så fort jag har burit ut en massa saker till garaget som är ivägen :) Har hittat en fototapet som ska vara i vårat sovrum, sen försöker jag övertala Mika att vi ska köpa en ny säng eftersom att våran faktiskt är 7år gammal?!! för jag vill ha en mindre säng och en sängstomme denna gång en vit jag har suktat efter LÄNGE har funnits på Ikea och jag hoppas att jag får igenom min vilja för denna gång ska sovrummet bli som jag ville ha det från första början :) Ska försöka fixa bilder till er inom några dagar så får ni se hur det blir från början till slut :) I like it! Ska bli roligt att få göra något som faktiskt blir till något bra efteråt :)

Men nu ska jag sova, tröttmössa som jag är idag...

Kram Bammen

Alla hjärtans dag

Har fått superfin bukett av mika o barnen idag :) älskar dom massor <3


Söndagsmys

Idag har d varit söndagsmys på hög nivå :) jag o barnen glider runt i våra onepicar :) tildas kommer från stadium o ludwigs från kappahl men hans börjar bli liten i storlek så jag har beställt en blå från geggamojja åt honom som nog borde komma in till familia snart :) har även varit till barnens mommo för att säga hejdå då hon åker på minisemester till närpes :)

Så en soft söndag med andra ord :)

Kram


Me and I

Jag var på me and i party till sandra förra veckan :) jag hade inte tänkt beställa något men sen blev det iaf ;) och denna gång unnade jag mig själv lite lyx ;) annars är d barnen som allt får dessa underbara kläder :)
Detta köpte jag:
Dress with dragonfly dark grey
Everyday yoga pants greyblue
Blouse with dragonfly offwhite
Pants with rabbit in the pocket turquoise :)
Underbara färger super passform o så underbart skönt material! Jag är mycket nöjd över mina inköp :))


Bilder

Här kommer en bild på Ludwig m pappa sin då vi var i åbo. Ska försöka lägga in mer bilder bara jag fått råd att köpa en ny dator... :/ men allt gick iaf bra för junior o d märks inte ens på honom att han skulle vara opererad. Han är sig själv o har full fart hela tiden :)


Åbo

Igen är vi i åbo o imorrn är det operation för junior.. Lite nervöst men det kommer att gå bra :) dock är det kallt här -20 grader brrrrr :)

Gick bra på båtresan oxo :) hade sällskap av kitte o dibbe som är påväg till närpes o hälsa på syster. Riktigt roligt :)

Nå nu ska vi försöka få lilleman att sova o sen ska även jag däcka :) behöver vara på alerten imorrn :)

Kram bammen