Spänning

Igår kom äntligen vårt blivande Gudbarn Sara till världen :) grattis till dom nyblivna föräldrarna för miljonte gången ;)

Ska försöka åka upp till BB så fort dom orkar med ett besök :)

Ja jag har så mycket att berätta men än så länge är det en hemlis ;) men spännande är det iaf :)

Sen har vi fått hem ett nytt husdjur en liten kattflicka som heter Lortis :) underbar liten krabat. En riktig liten kelgris :)

Kram


Bil

Man kan ju va glad att Mika har så många bilar som han har så jag slipper gå på jobb.. Volvon e kvar i nyköping o d ser mindre ljust ut för lilla vofflan. Men med hopp om ett enkelt fel kanske den e i bruk till hösten. Annars blir jag lite ledsen. Har ju endå haft bilen i 6 år då jag köpte den åt mig själv i 20 års present o d har aldrig varit problem m bilen förut... Suck... Nåja allt ska vällan ordna sig hoppas jag..
Ikväll jobb o imorgon sen ledig två dagar o jobba tre... Hoppas på fint väder då jag ska va ledig så vi får lite fint här hemma oxo. Måste handla bord o stolar till uteplatsen. Så man kan sitta ute o grilla. :)
Nej nu en promenad m milisen så nerverna lugnar ner sig.

Kram mamma bammen


Swe

Över denna helg för att fira kusin jennifer då hon äntligen blivit student :) resan ner gick.mindre bra då volvon fick nå ryck o inte ville bete sig började redan då vi sku av båten att den inte starta trots fullt batteri... Sen blev vi stående på e4an för att tempen stod på rött?! Så fick stanna o kolla vatten inget fel med d så slängde i en skvätt o tempen föll så vi fortsatte ca 5km till o då vänta vi på emil som mötte upp oss där. Lugnt forts så vi körde hem ti jenny o emil när vi kommer fram va d dags igen för dv problem... Nåja nu hämtar mika oss ikväll så vi slipper hem imorgon :) hämta bilen får vi göra en annan dag. :) så nu hoppas jag snorgollan håller hem ti ön iaf ;)

Bjuder på en bild på jenny :)

Kram


Komiskt

Jag tycker d e ganska komiskt att jag inte är fadder till mina syskonbarn men att jag o Mika ska få bli faddrar åt goda vänner som vilken dag som helst ska få bebis :) o vi är jätte glada o stolta över uppgiften som vi tar på allra största allvar :) så den 21 juli är det bröllop o dop å då ska vi bli faddrar :) plus att vi är toastmaster par :) kommer bli jätte jätte roligt :) ser verkligen framemot detta o jag är en stolt blivande gummor :) barnen ska va med mamma om hon e ledig eller med farmor som har semester :) ska bli sjukt roligt ser verkligen framemot detta :) hoppas bara att bebisen tittar ut nästa vecka så jag är hemma ;) men kommer den nu snart i dagarna så får jag nog svänga via bb på hemvägen på söndag :) haha! Måst se om jag hittar ngt gulligt i swe att köpa :) är ju såååå roligt att handla bebis kläder :)

Kram bammen


Ont

Har mycket ondare idag än igår men det ska vällan red opp sig. Jr steg upp 04.30 :/ så jag försökte få honom att somna om med misslyckat resultat... :/ så nu är man ju lagom trött... Skulle ju försöka göra d sista finliret med tvätten.. Funkar ju att använda vänster hand så länge jag påminner mig själv hela tiden. Nå jag fick den röntgad igår o får svar kl 14 idag på hur det ser ut hoppas bara d e en inflammation o att jag e tillbaka på jobbet på måndag. Har inte varken lust eller tid med ngn längre sjukskrivning... :/ men men d blir nog bra. Känner mig jäääävligt bitter bara... Suck...

Kram mamma bammen


irriterande

är irriterad över att min handled har rasat igen. Det har hänt 2ggr förut men nu är det flera år sedan sist o ont som tusans gör det, panadol o burana funkar inte. och inatt hade jag tigerbalsam på men inte ens det funka... suck... jag vet att jag har taskiga leder men ibland är det bättre och ibland sämre... och jag är inte den som klagar i onödan... men jag fick en tid till Medimar kl 10.10 så ska dit och se vad dom säger om denna handled. Jag har ingen lust med en operation för det är väl dags för det. Jag vet att dom ville göra en OP då jag var 20 på höftleden och i handleden men jag vägra hade inte tid att vara sjukskriven länge och det har jag inte nu heller. Har ju just börjat jobba och jag skulle verkligen inte vilja bli av med jobbet pga en skadad handled lixom. Men det tror jag inte att jag skulle bli heller. Gillar min arbetsplats sjukt mycket och jag vet att om jag blir sjukskriven sätter jag mina kollegor i en knivig sits... :/ Men ens egen hälsa ska ju gå först men jag brukar ha lite svårt med det. Plus att jag verkar ha dragit en förkylning över mig. Men det brukar gå om efter en hög med c-vitamin o finrexin :) så det är jag inte orolig för. Längtar tills torsdag då resan mot Nyköping startar :) jätte roligt ska det bli men mindre roligt att växla så jag hoppas att resan går smidigt. :) tilda väntar och väntar på att få åka den stora båten :D älskade unge!
Igår var vi ju och tittade på våran nya familjemedlem den underbart söta lilla kattungen Lorti som tilda har döpt den till :) Hon är helt svart och har en skada på sitt lilla öra så då blir det lätt att känna igen henne den dagen hon ska flytta hit eftersom dom var tre som såg exakt likadana ut :) Våran vuxna katt kanske inte kommer att gilla henne till en början men det gör inget. :p Jag tror det kommer att gå jätte jätte bra endå för dom.

men det ska bli roligt att få en till kisse i huset våran gamling sover ju mest  hela tiden haha

men nu ska jag fixa mig färdigt så jag hinner till medimar itid :)

Kram mamma bammen

Nyttig

Börjar känna mig nyttig faktiskt. Har försökt att skippa socker. D går sådär men jag har blivit desto bättre med maten har ju blivit förälskad i grynost o jag kan säga att d e sjukt gott på reisumies o inget smör :) nam nam! Har börjat äta mer grönsaker e jag sugen på godis tar jag en morot. Försöker gå ut o gå mer men eftersom jag går mellan 10-15km på jobbet alla dagar på hårt golv så blir d lite sådär med det eftersom fötterna vääärker... Men nya tag o full fart framåt :)