working man

Mika jobbar dubbelt denna vecka, han e på sitt vanliga jobb på dagen o på kvällen/natten jobbar han m firman. är stolt över honom o danne att d går bra för dom.
men jag hatar att va ensam på kvällarna. d e konstigt att d fortfarande efter 10år tillsammans ska va så svårt att hitta sömnen fast jag e aptrött när jag ska sova ensam. jag har ju barnen men dom sover i sina rum. katterna o mila är ju iaf bra sällskap iaf :) gullit.
annars går d framåt, har planerat nästa vecka i jobbets tecken. skulle borda vara hemma lite till men börsen skriker tom o det finns munnar att mätta o räkningar som ska betalas. så kan inte gå hemma mera. hoppas mötet på måndag går bra och att vi kommer fram till en bra lösning.

känndes bra att prata med svärmor lite flyktigt om trobergshemmet, saknar dom lite. men men så är det. kan ju alltid hälsa på.

har haft mycket tid att fundera under min sjukskrivning och har kommit fram till vad som är viktigt i livet, vad som är prio ett just nu. att inte se på alla måsten utan göra saker som faktiskt oxo är roligt. räkna upp tre bra saker med dagen o fokusera på det och göra d bästa av d dåliga. lära o lyssna. jag vet vad jag vill men det finns för många hinder ivägen just nu. det finns mycket som man vill göra men inte kan. ekonomiskt just nu, men det kommer. en dag är det min tur!
undertiden gläds jag åt andras framgångar o hoppas på fortsatt lycka.

har gjort mig av med energitjuvar o ordnat upp kontakten med vänner som tålmodigt fått stå i bakgrunden då jag försökt rädda mig själv. tack för att ni finns. mina guldkorn.

sen försökt att se på livet ljust o framtiden på ett annat sätt. ingen stress bara ro. det blir min tur. nu ligger fokus på barnen. mina älskade barn.våra älskade barn.. o kärleken mellan mig o mika. viktigt att ta hand om detta. för familjen är det viktigaste man har. dom finns i vått o torrt.
men iaf så mår jag bättre o d tackar jag familjen o vänner för. kärlek till er.

bobbor

vi har ju som sagt klarat oss fr magsjuka hela hösten/vintern. jag trodde tilda fått magsjuka imorse, spydde en gång o har haft diarre. men hon e så där överdrivet pigg. skenar på o röjjer överallt. lyssnar noll. har både ätit o druckit. jag tror d e för att hon e nervös över sin lösa tand som d ballat ur. hon funkar ju så. om det händer nya saker eller är oroligt runt henne så får hon bekymmer med magen. ludwig visar noll tendens till magsjuka o vi har ju inte varit nära någon som har heller.... mysko... men hon o han e iaf hemma fr dagis idag o imorgon.

är sjukskriven till den 25.e februari o sen hoppas jag d e dags att fara på jobb för allas skull. lite rutin i vardagen o lite vardag. det vore bra för oss alla.

nu ska jag fortsätta jaga barnen så dom inte river hela huset!
kram o puss

Gladiator fredag

Idag är det äntligen fredag!
Jag trodde Mika sku arbeta med firman denna helg men sikken tur jag hadde så blev det inte så :) Så det betyder familjemys hela helgen :) Imorrn blir det ju då middag ute hos mamma och pappa tillsammans med några syskon och före det ska jag till stallet och mysa med cheeky i stallet. Har haft en sämre dag igen. Inget har riktigt funkat varken med barnen eller mig själv. Det märks tydligt på dom att dom vet att mamma ibland är ur form. men shit happens. Har även efter denna dag ett mycket mycket tungt beslut att fatta och det kommer bli en ännu värre period efter detta. Samtidigt har det hänt något med min älskade lilla Mila. Hon mår inte bra, det syns lång väg att det är något fel. Jag har nog haft på känn ett tag att det är nåogot på G men nu har hennes humör ändrat också. Inte ilsken men ledsen. Sen går hon inte rent längre, utan haltar och vill inte riktigt gå ut och gå alla dagar, speciellt inte om det är riktigt kallt. Hennes leder verkar inte må bra. Och det har ju varit från och till. Så på tisdag ska vi till veterinär och kolla henne samt förhoppningsvis få en röntgen gjord och hoppas på att det är lättåtgärdat och att hon bara behöver äta medicin. Åt ju rimadyl i höstas mot en stukad tå och det funkade ju ganska bra. Så får se om dom hittar felet. Älskade hund. 
Ludwig ser ut som en tvättbjörn då han haft två olyckor irad på dagis denna vecka, ena dagen var det spade i hö.öga o nästa dag trilla han in i dockhuset o fick blåtira på vä.öga :) HUPS! han har inte heller haft en bra vecka ;))
Jag lyckades ju tövvla i hallen o vurpa så jag landa på min redan jävligt sjuka lilltå, så det gick inte speciellt bra. För min lilltå gillar inte crosstrainern just nu... fy f-n vad ont det gör och samma sak då jag går ut o gå med Mila inte skönt inte... Ibland tappar jag kännslen i tån oxo,... men jag tror att d kanske snart blir bättre.. hehe. inte lätt då man ska tövvla på egen hand ;)
 
Det är roligt att läsa att många är intresserade av min träning och framgång :) Tyvärr så är det så att jag hatar att fotografera mig och har lovat mig själv att lägga ut en före och efter bild då jag har klarat mitt mål. Innan dess vågar jag inte lägga ut en bild. :p men som sagt i slutet på maj hoppas jag kunna visa en sjysst efter bild ;) 
 
Nå jag hoppas att allt är bra med er andra denna fredag då det faktiskt är familjemys på högnivå samt en massa chips o SJÄLVKLART GLADIATORERNA!
 
Tilda älskar gladiatorerna och det är hennes höjdpunkt på hela veckan :)
 
PUSS O KRAM!
 
 

Bloggen

har stått still... men har egentligen inget nytt att raportera. är sjukskriven till 18 februari o kanske blir förlängt men det bestämmer doktorn hur d blir med den saken. är väl kanske inte 100 ännu men på god väg sku säga 80 procent är iaf en gladare människa ;)

träningen har gått lite på sparlåga blivit badminton 1ggr / vecka o 2-3 timmar promenad med mila samt hantlar varannan dag då mina handleder tyvärr pajjat igen. har börjat äta vanlig men nyttigare mat. stannat på mina tidigare mått men gått ner i vikt men intr pga träning utan pga min medicin jag åt som jag måsta sluta ta pga att jag fick blodtrycksfall.. :/ är tydligen lite överkännslig mot biverkningar haha
sen har jag sovit dåligt i 2veckor mycket mardrömmar o sömnlösa nätter pga sjuka barn. men nu verkar träningen vara på G igen o överväger att skaffa gymkort så att jag kan gå på gruppträningar m syrran. men mycket av min tid går ju åt till cheeky så jag får se hur d blir med det. ska o handla en krok så att jag kan använda mina gymband jag fick av mika :) man vill ju inte trilla i golv o slå sig ;) haha

men annars rullar livet på och barnen är lika vilda och glada som vanligt :) så allt är nog som vanligt med dom. :)

kram bammen