Ludwig
Våran lille kille <3

Drömmar

Ja alla har vi drömmar. Ibland är dom överdimensionerade o andra dagar är dom ganska realistiska. Jag har två drömmar just nu som både kräver en del i pengar tyvärr.. Den ena lite mer än den andra... 
Nr 1 ett fungerande o snygg kök
Nr 2 en fungerande snygg bil 

Men d växer inte pengar på träd o jag vet att ett till lån kanske är omöjligt. Med tanke på att det ska betalas oxo. Jag vet ju att man får ju välja vad man vill ha och spara samt jobba extra. I mitt fall är det nog rökningen som hindrar ett bilköp så valet borde ju vara enkelt ;) 

Nåja drömma kan man alltid :))

Som det regnar!

Varit på promenad med Mila o det var ju hur skönt som helst... Eller så inte... Mila som annars gillar att simma 24/7 sommartid uppskattar verkligen inte då det blåser o regnar.. Dyngsura efter promenaden blev vi :/ jag gillar hösten då det är vackert väder men jag gillar inte då det regnar.. Så nu har vi varit blötdjur ikväll. Tur att jag eldat tidigare :) så slipper man frysa häcken av sig ;) Nu ska jag snart släng huvvet på kudden o sussa till ljudet av smattrande regn som jag hoppas avtar tills imorgon så jag o barnen kan vara ute och plocka ner studsmattan :) 

Puss kram o godnatt!Slut som artist

Ja det är vad jag är... Är trött 90 procent av tiden igen... Men det kommer nog att bli bättre med tiden men just nu känns det inte så... Nytt schema ha man fått oxo... 3+3veckors schema gäller. Är ju skönt att veta hur man jobbar i 6v men bye bye lååång ledigheten... Får se om d funkar att ha barnen bara 80% nu eller om dom måste gå upp i 100% vilket jag hoppas vi slipper med tanke på priset för den servicen.. Hoho säger jag bara om d blir så... 
Nå man ska va glad att man har ett jobb i dessa spartider så d e bara att släng på sig leendet o köra på bara :) jag har ju faktiskt valt detta yrke själv tillsammans med dessa obekväma arb.tider ;) nåja nästa vecka är jag ledig fredag-söndag sjukt nice o som jag ska pimpla vin på lördagen :) kanske vi får barnvakt så vi kan göra ngt kul oxo som att käka middag tillsammans ute ;) 

Näj nu ska jag duscha o banka huvvet i kudden jobb 07-14.30 imorrn sen MYS med barnen på kvällen :) 

Puss o kramEn kvart om dagen!

Var på föräldraträff idag till Ludwigs dagis o d va en föreläsning om att vi föräldrar ska läsa mer för våra barn. För enligt statistik högläser vi för lite för våra barn. Det stämmer nog även i vårat hushåll att vi gör det. Men sen man har väl alltid 15min extra över?! Ja det har man, iallafall då jag tänker efter. Man behöver ju inte plocka undan direkt efter maten eller se på tv innan man ska sova. Man kan istället läsa 15min för sitt barn för att underlätta deras ordförråd samt öppna upp för diskussion och dialog med barnet/barnen. Denna föreläsning var mycket intressant o jag fick en helt annan syn på läsning. Och det var även viktigt att man som förälder både mamma o pappa men speciellt pappa som visar att dom läser för sina barn att dom tycker d e roligt att läsa att det är coolt att läsa för det väcker ju barnets intresse för läsning :)
Så en uppmaning till alla Föräldrar läs för era barn varje kväll i 15min för att få mer tid tillsammans med era barn, det ska iallafall jag inför dom dagar jag inte jobbar kväll :) utvärdering kommer om en vecka! 
MER HÖGLÄSNING ÅT FAMILJERNA O BARNEN!!! 

Puss o kramHerregud!!!

Tilda går bärsärka gång här hemma. Gapar skriker o gråter om vartannat... Man kan inte ens säga Hej åt henne utan att ett helt totalt galet utbrott bryter ut!!! Hoho säger jag bara... Blir d såhär då hon är 16 kommer jag till att vara gråhårig innan 40!?!!! O d värsta är att inget hjälper, ingen tröst och ingen kram inget. Man kan bara stå o se detta barn ändra sig till ett mini monster i 10min för att sedan bli min lilla urgulliga tjej! 
Min stora tjej som har en dröm o d e att få börja skolan helst nu,men om ett år är d hennes tur men det är ju endå lååångt bort för en nybliven 6åring.. Älskade barn.. <3
Puss o kram