Ny vecka.

 
 
 
Ja ny vecka igen, ramlat in i v. 23 och det har gått bra. Fortsatt sjukskriven för foglossningen. Har börjat planera för renoveringen av sovrummen, börjat packa ihop lite i Tildas blivande rum. Jag och Mika får sova i matsalen så länge tills vårat sovrum är klart, finns ju en del att göra där så att säga. Huij. Det värsta är väl att jag är så förbannat trött hela tiden, sover som en kratta och äter som en mus. Har ingen aptit alls... mycket märkligt... känns konstigt att inte ha det. Men jag tvingar mig att äta frukost lunch och middag. men äter jag för mycket kommer det upp. tror att lillebror ligger ganska nära magsäcken och trycker ;) haha!
 
Åter till renoverings planerna. Tilda får vårat lilla sovrum och vi tar tillbaka the master bedroom. Har kollat tapeter på rusta och golv på ikea, så en Sverige resa är snart på sin plats. Tilda vill ha lila väggar och svart inredning och det ska hon självklart få. tösen är endå sju nu och kan bestämma själv. Det enda jag behöver köpa till hennes rum är en matta och en bokhylla. Spegel har mika fått från bygget och resten finns. sängstommen får bli pulverlackad av Oxen ab om den passar in i ugnen ;) Man ska tänka på allt haha, annars får den vara gå. Barnen får även nya sängar från ikea 499kr per st. det tycker jag endå är ganska billigt. Med alla möbler, tapeter samt nya golvet i vårat rum kommer det gå på runt 500 euro vilket jag tycker är ganska billigt med allt som ska dit.
 
Ludwig kommer också att få renoverat i sitt rum, men det blir i sommar/höst. Jag måste spara pengar först haha ;) Som jag gjort nu sedan Augusti. Känner mig lite stolt faktiskt. Det kommer bli fint bara det blir klart, på måndag ska jag hämta färg och tapetklister och göra färdigt vardagsrummet och matsalen. Sen kan jag med gott samvete fortsätta i sovrummen, dock kommer jag att vara helt slut. Och säkert ha jätte ont men det blir fint sen. Syster Johanna har i alla fall lovat att komma och hjälpa då hon har passligt. Jag är ganska otymplig nu och bara jag börjar brukar Mika ta över och fortsätta haha, så jag kanske slipper göra något alls. Men denna sjukskrivning håller på att göra mig galen, jag har så tråkigt och vissa dagar inte ont medans andra dagar kan jag knappt röra mig...
Men snart kommer bebis <3
 
Här kommer lite bilder på det som också komma skall:
Ha en trevlig lördag alla!
Kram mamma bammen

v.20

Ja då har snart hälften av graviditeten gått, fort går det iallafall. Känns konstigt att nr 3 är på jäsning. Barnen väntar, ska det bli en lillebror eller lillasyster. Vad ska han eller hon heta. Stora frågor. Funderingar kring min mage. Denna graviditet går i raketfart tillsammans med alla veckor som springer förbi. Barnen förstår att mamma är tröttare än vanligt, men samtidigt bråkas det mycket om uppmärksamheten både bra och dålig uppmärksamhet. En stor omställning kommer ske i Maj. Ludwig är då inte längre minst i familjen utan i mitten och Tilda är äldst som alltid. Men fortfarande försöker dom att vara minst.
Man försöker att ge dom lika mycket kärlek, lika mycket uppmuntran och lika mycket kärlek. Men den ena kräver mer än den andra, så har det alltid varit. Dom är otroligt älskade.

Dock har jag fått mig en två veckors sjukskrivning då foglossningen blivit en plåga, det gör ont att sitta det gör ont att ligga det gör ont att stå och gå... Men det blir bättre, snart kommer ju belöningen iform av bebis nr 3.

Men värst av allt är mardrömmarna, ska det gå lika illa en tredje gång eller ska det gå som en 100 procentig dröm till förlossning. Kommer jag klara mig denna gång, kommer bebisen klara sig. Kommer allt att gå som det ska. Ja mardrömmarna är inte snälla med mig denna gång och paniken är ett faktum. Snitt var inget som skulle beviljas, det fanns ingen medicinsk anledning. Tydligen räcker det inte med att nästan dö en gång för att få snitt. Får se hur detta slutar, ger med sig gör doktorn inte iallafall. Men jag har ju 20v kvar att strida ännu. Får se hur det går, men jag och Mika pratar inte om detta. Minnena är smärtsamma efter senaste förlossning, och färska trots fyra år sedan. Nåja man är ju super kvinna så allt ska nog gå rätt väg denna gång. Och jag vet att allt löser sig till det bästa. Men jag skulle gärna vilja sova en hel natt utan att vakna och kallsvettas. Tur att kidsen sover med oss så man alltid har någons hand att hålla. Älskade barnen.

Men annars så har ju graviditeten gått smidigt och barnen har förståelse för att mamma inte är lika snabb längre, men samtidgt ska gränserna testas haha :D

Nå nu ska det snart faras på kalas till mosters Lille Albin som blir hela fem år idag :) VART tar tiden vägen?! :)

Puss o kram