Sorg

Idag har varit en sorgens dag i stallet.. Älskade lilla sovve har fått somna in. En underbar liten häst som kommer att lämna ett enormt tomrum i stallet och i allas hjärtan. Både hos oss, hans ägare, fodervärd och självklart hos dom andra hästarna... Sorg i hjärtat just nu.. Har inte riktigt fått grepp om vad som hänt förren nu.. Nu kom tårarna... Är så sorgligt och allt gick så fort men nu får han springa på dom evigt gröna ängarna <3

Vila ifrid Köhls Souvenir 1989-2011

Kram mamma bammen


Stääääda

Det är vad jag och tilda gör idag :) ska försöka få det "värsta" upprett så man orkar vara i detta hus :) tvättmaskinen rullar på som vanligt bara 10 maskiner som ska tvättas. :/ nå nu fortsätta bloggar mer sen :)


Söndag och 1a advent

Har varit ute hos mamma hela dagen :) tillsammans med kidsen syster lina o hennes albin ;) mycket trevligt :) ludwig inventera som vanligt allt och tilda hjälpte mommo att julpynta :) duktig tjej! Lagade middag hos mamma oxo o det vart ok. Skulle även ha hunnit till cheeky men lämnade telen efter mig i jomala och hade mess o missade samtal att sanna o emmi mockat åt mig för att dom tagit in hästarna tidigt. Så imorrn blir det extra mys med henne hon är så spring glad nuför tiden :) har fullt fart konstant :) nåja traven har iallafall ett sakta läge medans galoppen har fullt ös medvetslös ;) roligt att hon är pigg och vill springa iallafall :) det tyder ju på att hon är så gott som frisk nu iallafall :)

Har så mycket ideer för huset också invändigt :) ska försöka få det mysigt till Julen så man får lite hemmafeelings med tavlor och annat roligt :) om någon har en ikea trollsta sideboard svart som ni vill sälja hör av er för jag är i desperat behov av en sådan :))

Kram mamma bammen


8 härliga år tillsammans

Firar jag och Mika idag :) jisses vad tiden har gått fort och vad jag älskar min underbara sambo :) all kärlek jag har åt honom!! Puss


Lilla Jul

Denna helg firar vi på åland Lilla Jul och då äter man mini julbord, lilla jul marknad o ett litet paket till barnen :) lilla jultomten bankar på dörren och kastar in julklapparna :) urgulligt :) så det har vi gjort idag och hade svärmor på middag :) mycket trevligt :) så glad lilla jul på er alla läsare :)

Kram mamma bammen


Fredag

Lilla Jul imorgon :) det betyder marknad i sund tillsammans med fina människor :) o ett liiiitet paket till båda barnen :) gullisar <3 tilda bara väntar och väntar på att lilla jultomten :) Ikväll har söta syster Lompa varit här och spelat trivial med mig och mika :) roligt var det och jag vann!! Haha!! Har aldrig vunnit i det över mika förr men nu ha jag äntligen vunnit yey :)

Kram mamma bammen


Ludwig plus helgen

Stackarn har fått flunsa o ögoninflammation. :( han har dock bara stegring men ska fara till doktorn i eftermiddag för att få bukt med hans bekymmer. :/ annars har d varit en bra helg. Var ju till sverige i lördags med mika och träffa emelie o danne i kista :) sen var det ikea som gällde en stund innan båten var via en massa andra butiker också för att få tiden att gå :) åkte även till svinninge för att se om johan var på nantes men det var han inte. Åkte ner till båten med ett stop på mcdonalds :) i söndags var det dop för släktens yngsta medlem Theo :) ett underbart dop och jätte god mat och tårta :) Theo var sååå söt och dom hade lagat så mysigt i församlingshemmet :)
Så tack till theo o hans föräldrar för ett underbart dop!

Så det har varit en händelserik helg och i helgen firas lilla jul så mycket som ska göras denna vecka. Julgardiner och lite pynt ska upp samt adventsljusstake :)

Kram mamma Bammen


Onepice / jumpsuit

Ja då har både jag o mika införskaffat oss varsinn onepice/jumpsuit från stadium :) sjuuukt sköna o man vill ju inte stiga ur dom ;) men snygg i dom är man verkligen inte :) haha men men det är ett bra inköp ;) haha! Så för första gånger under 8år så matchar jag o mika varandra i varsinn svart onepice :)

Kram mamma bammen


Åhs

Fick brev idag från åhs att remissen till tyks har blivit skickad... Det betyder att vi snart ska fara med Ludwig till åbo.. Är sjukt nervös dock sa Dr jun att det är ett rutiningrepp och att det kommer att gå bra. Men jag är orolig över sövningen, för på akademiska fick jag följa med in i OP o vara där enda tills tilda somnade. Jag hoppas att det blir samma med Ludwig.. För jag vill inte att dom tar honom och vi inte får vara med för det är viktigt för mig att få vara med.. Jag är jätte mega nervös och har ont i magen över detta. Men jag vet att det måste göras för Ludwigs skull.... Sen är jag jätte nervös över finskan då varken jag eller mika pratar finska så jag hoppas att det är en svenskspråkig läkare eller iallafall engelsktalande och jag vet att finländarna ogärna pratar svenska och engelska... Så nervös blir jag... Hade ju velat fara till sverige men där är väntetiden jätte lång.. Men jag är glad att mika kommer med för jag vill verkligen inte vara ensam igen om detta som jag ofrivilligt blev då tilda fick fara till akademiska o mika ej fick plats i helikoptern o inga båtar gick förens juldagen... Hujhuj.. Nå bara att vara positiv och se det från en bra sida... Men jag återkommer med detta ämne då jag vet mer om när vi ska fara <3

Kram Mamma Bammen


Ludwig

Har varit till barnpolikliniken och det vart remiss till Åbo och tyks för en mindre operation som sker inom denna månad hoppades läkaren. :) så det blir en tripp över dagen. Fick även en inhalator till ludwig då han har haft så tokigt med sina luftrör i snart ett år. Så det var bra att dom tog det på allvar iallafall. Ludwig gillade dock inte doktorn men det gjorde vi... :) men nu är det iallafall igång och bara att vänta på att tiden ska komma hem i postlådan så vi kan boka båt och fixa barnvakt till tilda :) allt blir nog bra men är lite nervös.
Så är det iallafall. Bara att vänta igen.

Kram mamma bammen


En heldag på prästö

Hos min mommo :) vi har varit ute heöa dagen och eldat och krattat löv :) det har varit riktigt trevligt :) åt även middag där lax i krämig sås GOTT :) barnen har åkt skottkärra och burit ris samt krattat :) duktiga barn :) så en toppen dag med andra ord :) nu e d slapp i soffan o ska se pan am på trean sen är det god natt så man orkar med morgondagens alla måsten :)
Kram mamma bammen


Mys fredag

Mys fredag med familjen chips dipp läsk o kung fu panda i full hd :) tilda är jätte glad över att få egen tid med mamma o pappa :) ludwig har redan sovit en timme så d e nice :) ibland är det fördelar med att lillebror sover tidigt :)


Lik pappa

Ludwig och tilda har ärvt pappas förkärlek till mandariner (clementiner) o herrejessus vad dom alla tre äter ;) jag avstår gärna men dom tre är i himmelriket så fort dom börjar komma på hyllorna i butiken :)