dåligt med inspiration...

har inte gjort mycket om dagarna bara softat tillsammans med ludwig och tilda. dock har det hänt ganska mycket i ludwigs utveckling igen. han har börjat peka på saker och säga "dä" och visar tydligt sitt missnöje om det inte passar ;) han applåderar och snurrar runt runt tills han blir så yr att han trillar omkull ;) vilket han tycker är super roligt :) tilda har ju varit på dagis som vanligt tis-fre dock denna vecka så var hon hos sin mommo fredag-lördag(idag) och det var mycket uppskattat :) tilda har även lärt sig massor på dagis hon har nu lärt sig uttala R ordentligt :) hon kan sjunga massor med sånger som dom sjunger på dagis, hon har verkligen blivit stor :)) och jag är en stolt mamma :)) imorse blev det jobb 7-14 mycket skojj faktiskt att få träffa mina arbetskollegor igen :) och mina gammlingar :) nu ska jag ladda tvättmaskinen och sen sova... trött... skriver mer en annan dag :) kram mamma bammen

the real love...

det är mina barn det :) dom ger mig så otroligt med kärlek och omtanke. trots att man ibland bara vill gå och lägga sig för att dom båda strider och gapar med varandra. men endå känns det stort att få ha dess två små troll och få vara deras mamma. jag sa förut att jag aldrig ville ha barn och att jag skulle leva ensam med en massa djur istället ;) haha så det kan gå :) ingen av våra älsklingar är planerade och det har verkligen inte gjort någon skillnad. Dom har varit otroligt välkommna för det och både jag och Mika har växt in i rollen som föräldrar men det har varit en enormt rolig resa och vi tillsammans har vuxit som ett par och faktiskt har blivit mer vuxna mot varandra. Det har inte alltid varit så. Förr bråkade vi ofta och mycket ibland lite för ofta. Vi skrek mer eller mindre åt varandra alla dagar. Men så kom Tilda och livet vart annorlunda. Vi brukar säga åt våra vänner att ni har inte en aning om vad det innebär att ha barn förren ni har egna små guldkorn. Dock tycker jag att med Ludwig att det har gått mycket smidigare med allt, amning och blöjbyten, osv och att han har sovit i egen säng sedan han föddes då han inte alls ville sova med mamma och pappa och det vill han fortfarande inte. Han älskar sin spjälsäng samma säng som tilda avskydde och ville bbara sova med mamma och pappa. lite ironiskt faktiskt :) Men det bevisar bara att alla barn är olika fast att dom är syskon eller inte. Jag är så glad att vi har Tilda och Ludwig dom ger oss så mycket och vi har otroligt  roligt tillsammans som familj. Jag och Mika brukar säga att TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA.  det har vi egentligen gjort sedan vi vart tillsammans med då barnen kom vart dom naturligtvis inblandade i det uttrycket. :) Vi älskar våra barn jätte mycket och vi är otroligt tacksamma för att vi har fått dessa underbara barn :)

Jag är glad och tacksam varje dag att jag får dela alla dagar tillsammans med min familj :)

Kram mamma bammen

Höst

Nu har hösten anlänt till lilla Åland :/ mörkt tidigt och kallt och blåsigt... Det enda positiva med det är att man kan ha massor med ljus tända.. :) idag är det en städdag o det behövs kan jag säga... Såg ut som ett bombnedslag igårkväll men nu börjar d reda opp sig har bara kök o matsal kvar att städa :) så snart e d fint igen... Ska försöka ta mig till ikea o handla för våra presentkort snart :) så d blir lite mer mys här hemma.. Just nu känns d så opersonligt..
Nej nu fortsätta :)

Kram mamma bammen


Kaffe o rådgivningsbesök

Har varit på fika till sofi o linus på förmiddagen o ann o jenny kom oxo dit sen var d dags för rådisbesök för ludwig som nu väger 11140g o var 79cm lång o allt såg bra ut o han kunde massor o var dessutom tidig med sitt gående ;) läkaren sa att allt såg bra ut bara lite pip i lungorna. Blev ingen spruta eftersom L är så förkyld :/ men han påskyndade remissen till tyks så att vi så snart som möjligt kan åka dit. Hoppas d blir före jul iaf.... Men annars var allt toppen med lillgrabben våran :) ikväll ska jag och jobba 17-21.30 päääängar barra ;) några dagar till såborde jag få asbra lön den 15de :) nej nu laga middag så d e klart tills mika kommer hem :)

Kram mamma bammen


Jobb o hästar :)

Då har jag jobbat idag 7-13 :) sen plocka jag upp tilda som varit med sin mommo på teater alfons o mollgan hette den på bibban :) vi for o köpte glass o drog iväg till travet där det var rosabandet hoppnig o min kompis tea deltog med niky :) roligt att se på lite heppor :) dessutom fyller tea år idag grattis till henne :)))


Ute o gungar :)

Vi är ute i solen o gungar samt leker i sandlådan :) underbart väder!


Barnvakt :)

Är barnvakt till linus o d funkar toppen, just nu sover lill grabbarna o jag o tilda latar oss.. Eller ja hon ritar o jag softar... Igår var vi på open by night eller jag o tilda sofi o linus var på det :) hitta nya puma skor till mig o nya jeans till tilda 50% på dojjorna o 25% på jeansen :) nöjd mamma haha! Tilda sku ha fått en leksak men kön till lekplaneten var lika lång till kassan som på arken på juldagen... Usch! Så d får bli en annan dag ist..
Kram mamma bammen


Sjukt sött

Igår kväll hitta jag tildas nalle one pice som hon hade från ca 9 mån ålder som hon fick av elvis i doppresent sjuuuukt söt ;) så jag stoppa ludwig i den imorse <3 o han vart lika söt som tilda :)