Saknad

Saknar dej. Speciellt då det sker viktiga händelser i livet.


Stora barn

Det har jag nu. :) Tilda har idag fått en 90*200 säng för Jr behövde få växa sängen pga att han klättra ur den o flög på ansiktet. Han hade bara tur att han inte bröt ngt. Men ikväll trodde jag nattningen sku bli jobbig eftersom Jr tog fyra timmar att natta i fredags o tilda likaså. Dom triggar ju varandra om den ena är vaken o den andra ska sova. Dessutom avskyr tilda förändringar och redan då vi bar in sängen så börja det gråtas. Jr däremot han gilla läget och slockna på 10min :) tilda håller på o maskar sig ur sina rutiner som vanligt, jag tror d e ngn form av trots igen men denna gång är det inte så farligt som förra gången då det var trots :) kanske för att jag tar d med ro denna gång. Båda våra barn är ju 99% av tiden väldigt glada så det är ju bara om det är riktigt tokigt dom e ledsna :/ men nu ska jag försöka få den stora i säng o sen blir d promenad med jennifer o Mila :)

Kram mamma bammen


Ute

Jobbat 7-14.30 o nu e vi bara ute o myser i det fina vädret! :)) mika får köp hem pizza för jag ork int lag nå middag ^^, ibland får man va laaaaat som mamma :)
Kram


Morsdag!

Igår var det morsdag :) jag fick två hand made halsband som tilda och ludwig lagat på dagis :) gullungar! tilda hade lagat kort åt mig helt själv också samt skrivit helt själv duktig tjej :)

Dessutom fyllde Mika 31 år igår min "man" :) Han fick en resa till stockholm för att gå på grönan med hotell tillsammans med mig ;) Sen fick han ngt verktyg av sin mamma och min moffa o gummor kom oxo och  dessutom kom Jossan o Krille på besök, Jennifer o barnen käka middag här sen vart det utevistelse :) Ludwig brukar ju alltid rymma ut för han ska ut säger han, men igår gick vi ut och efter 15 min gick han in tillsammans med sin hopphäst och där satt han och hoppa helt solo inne i vardagsrummet :O han som annars blir asförbannad om vi inte går ut ;) söta barn!

Så det var en toppen dag med andra ord, men sovmorgon fick jag inte... och inte blommor heller.... buhiuuuu nej jag brukar inte bry mig för mika är inte den romantiska typen som uppvaktar sin tjej ;) Men jag är desto mer bortskämd vid jul och födelsedag :D haha! Men detta år lyckades jag faktiskt fixa en helt ok födelsedags present åt min sambo :) sjukt nöjd över mig själv :) Och detta år ska det faktiskt bli av och det ska bli jätte roligt att fara och göra något ensamma och sedan kolla runt i stockholm :) Me love it!

Nu ska jag försöka sova. Är så förbannat trööööööttt... Ska åka in till life butiken och handla lite stuff som behövs om jag ska klara av mitt sockerberoende. :p wish me luck lixom ;)

Kram bammen

Bilder

Gräsklippning :)