stress...

Har idag haft en ganska stressig dag... men det är som vanligt då man är ledig då ska man ju göra ALLT samtidigt helst.. men men..träffat trevliga och underbara människor hela dagen. har lite dåligt samvete med tilda, hade ju tänkt vara med henne hela kvällen men det blev inte så. vi var i garaget i säkert en timme, tilda busade med emma och jenna tillockmed jimmy fick en kram idag. inte illa ;)

Min stortå har förfrusit, får inte riktigt upp värmen i den. får skylla mej själv då det var 17 minus imorse och jag spillde vatten över kängan och orkade inte fara hem och byta sockor. Då får man skylla sig själv.. suck...

Hade dock en riktigt fin ridtur ute i jomala skogen idag på Carmen tillsammans med Gunilla och Casino, vi hade det riktigt bra faktiskt. dock kallt. men jätte roligt. skrattade massor. carmen var lite seg i början men sen bar det av haha. gulle tanten. hon är ju bara för mysig. jätte snäll är hon. :)

Har varit och kollat på ett annat golv idag till huset, blir ett ÄKTA tarkettgolv i ek nu, men det KOSTADE också. herrejävlar. men det blir nog bra sen ;) dom säger att det ska hålla heeeela livet. bara att pröjsa nu då ;) sen kom Mika och jag överrens om en fondtapet hör och häpna! :) jätte roligt. kommer att bli skit snyggt i vardagsrummet. :) Bara att hitta matsalslampa nu då, suck och åter suck. vet vilken lampa jag vill ha, men Mika vill inte ha den. URGH! förbanna att min karl har en egen vilja, i detta läge hade det varit bra med en mespropp som bara säger JA och lever med skiten. hehe. men inte min gubbe inte ;)

Börjar kännas som att vi kommer någonstanns snart... men det verkar som att det kommer att ta lite mera tid än vad vi trodde från början. men det gör ingenting så länge vi snart får flytta in så gör det inget. Kommer snart att komma ett flak så att vi kan kasta en massa saker som vi har fyllt garaget och lilla altanen med. Det syns att vi jobbar iallafall haha.

trött hela tiden är jag... får inte sova ordentligt.. tilda hostar och jag blir nervös... katten ligger i famnen på mej o hunden gömmer sig under täcket. mysigt med djur.. ibland. Mila har varit ganska stressad på sista tiden. men det tror jag beror på att jag och Mika stressar ganska mycket. Imorrn blir det fiiiin middag tillsammans med lill familjen men ibland får man oväntat besök ;) hehe

nuuu ska jag äta en macka och sedan SOOOOOVA till kl 6 iallafall för sen ska hästarna släppas ut. natti natti!

KOMMENTARER,

Tjena!

Nu är jag inte expert på Tarkettgolv. Men om det är ens lite mjukare än ett vanligt laminatgolv kommer Mila att slira slut på det!! -> Kolla Det!!



Kram på er!

2010-01-30 // 01:08:59

Vad har du att säga om inlägget?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida/blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback