sommarvärme

sommarvärmen har kommit underbart tycker jag, MEN vårat sommarbete har torkat ut :( inte lika roligt. men hästarna ska flyttas igen inom nästa vecka till ett bättre bete. MEN det behöver verkligen komma lite regn, bara för att vi ska slippa stödfodra hästarna. Men på det nya betet såg det bra ut iallafall, det tackar jag för. :)

tilda har slutat hos sin dagmamma, vilket vi tycker är mycket tråkigt. Men det är bara så det är. 1 september ska hon iallafall börja i parken 3 timmar om dagen. Det är alltid positivt, att hon fick plats i parken iallafall. det finns inga dagisplatser här i jomala vilket är mycket tråkigt. Men det kommer att bli bra att vara hemma med tilda och hennes lilla syskon så det blir inga problem alls :) roligt roligt.

snart är det dags för den årliga zoo resan, vi ska fara till parken zoo detta år,nästa vecka. tilda är jätte glad och extatisk över att få se en massa djur :) ska bli jätte roligt faktiskt att fara bort över en dag :) tilda e helt över lycklig iallafall. d e d viktigaste, senare under sommaren ska vi hinna fara till österbotten där min mormor ha släkt samt ett sommar torp o kolla till det att allt ser bra ut. Tilda var dit ifjol tillsammans med gammel mommo o sin mommo vilket var mycket uppskattat, men detta år ska vi alla fara eftersom att Mika inte har ngn racebil detta år vilket betyder att det inte finns några obligatoriska tävlingar denna säsong. ganska skönt faktiskt :) kan inte bli bättre! men visst saknar man ibland racefolket mer eller mindre, men just nu tycker iallafall inte jag att det lockar med att sova i tält på en madrass höggravid. det var bara jobbigt på midsommar då vi var o orsa. vill verkligen inte göra om det. midsommar ska firas hemma med familjen på stugan och ingen annanstanns. :) så är det bara.

nästa år har man dessutom två småttisar som ska med, men jag tycker att dom ska få fira midsommar hemma i det trygga, dessutom tar det sex timmar att köra upp. nej tack lixom. och folk kan inte hålla sig från att dricka sprit heller så... ingen plats för småbarn.

nå åter till ngt roligt. tilda är nu helt torr dagtid, inga olyckor på ett bra tag. dock har hon fortfarande blöja på förnatten, sedan brukar hon ta av sig den under småtimmarna och går på toa då hon vaknar. Men på senare har det varit ganska dåliga nätter hon haft, vet inte riktigt varför. Hon har haft ganska mycket att göra på dagarna hos dagmamman och hemma med mig är det inte samma tempo. har försökt att hålla samma rutiner men inte riktigt lyckats. tösen vägrar att sova mellan 12-14 utan brukar somna på soffan precis före middag vilket slutar med att hon inte somnar på kvällen förrens vid kanske elva. vilket jag tycker är alldeles för sent. må vara att det är ljust dygnet runt men iallafall. suck. det blir nog bra:)

har inte så mycket att pyssla med hemma heller, har lite aktiviteter på dagarna där vi brukar träffa systar med barn och fara till stranden eller bara fika. :) ganska trevligt faktiskt..

nej nu ska jag sova för mika ser på fotbolls vm.. usch lixom... har ingen ork att se på fotboll!

kram mamma bammen


KOMMENTARER,
» Ninni

HEJ!

Låter som ni kommer få en mysig resa till zoo. Till parken zoo var vi för tja vad kan det bli 4 år sen? eller kanske bra 3... nåja hur som helst. Det är mysigt där, tror att er Tilda kommer ha hur kul som helst!!

2010-07-09 // 14:53:55

Vad har du att säga om inlägget?

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en hemsida/blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback