mycket har hänt

som vanligt har det hänt massa saker sedan jag skrev sist. usch vad jag är dålig på att skiva nuförtiden. men det ska finnas tid också. Tilda prtatar på som aldrig förr börjar bli som sin mamma ;) sen har hon börjat med att hon ska ut så fort hon vaknar men jag tycker ju att hon ska ha frukost först för annars blir hon så ledsen.  Men hon kan nu säga i princip alla grabbarnas namn ;) jätte gulligt då hon försöker prata och berätta och peka. fantastiskt. ikväll tog hon mín hand och ville gå och sova. har hänt en gång tidigare, jätte mysigt. bara att ge henne lite välling och sedan var det natt natt.. charmtrollet mammas. sedan har jag och mika farit till jönköping tillsammans med grabbarna och sett på elmia mässa. jätte roligt, bodde på hotell o grejjer så det var nice god mat fick vi iallafall och riktigt nära till mässan :) Men svensk korv smakar inte bra inte, vi nog så förbaskat bortskämda på denna ö iallafall. ;)
Annars har man jobbat och jobbat. Har även tid till doktor på måndag och onsdag. suck. hoppas bara på att allt e okej och att man slipper sjukskrivning. har inte råd med det måste jobba. ska ju spara pengar tills juni/juli då jag ska vara ledig och det utan lön också. men jag tror nog att jag måste strö jobba lite för att det ska gå runt med alla race vi ska fara på. jisses. inga billigt. tur att killarna är sponsrade med VL så man slipper den utgiften iallafall. :) Så allt e bra med oss iallafall. Lillan håller på att få dom sista tänderna. Jisses vad tiden går. Hon tycker ju det är så roligt att borsta dom också så det är bara positivt med dom gaddarna. Jag har varit duktig också tilda får inte äta socker, eller jo en kaka eller så. men inte godis eller chips eftersom att jag vill ha hennes tänder hela. skulle vara förjävligt om hon fick hål i gaddarna. Mjo. Snart ska jag fara och tatuera mig igen. skönt. ska fixa benet mitt. inte billigt men helt klart värt det.
nej nu blir det dags att sova. ska jju på jobb imorrn igen. vill vara ledig... men men ska man ha mat på bordet är det bara att jobba. ;)
kram mamma bammen

Hemma

Det har hänt ganska mycket denna vecka. Vi har haft celebert besök av Rikard och hans kompis Marcus som har varit mycket uppskattat av både oss och Tilda samt våra  gemensamma vänner. Tilda är i den perfekta åldern just nu :) Hon pratar jätte mycket, dock sitter tutten fastlimmad i munnen på henne. :( Ska försöka att avvänja henne med det nästa vecka att man bara får ha den då man sover eller är ledsen.. Man hör ju inte vad hon säger då den sitter fast i munnen hela tiden ;) Mamma har varit två veckor i Egypten och kom hem förra Måndagen. Tilda var överlycklig över att äntligen få träffa sin mormor :) Tilda sov där mellan tisdagen och onsdagen :) Jätte gulligt. Tack Mamma. Det har blivit lite dåligt med sovandet på sistone. Men inte gör det något. Vi var till rådgivningen också. Tilda har blivit så stor och hade gjort en massa bra framsteg. Hon har gjort framsteg som låg ganska mycket före hennes tid. Men det gör inget så länge allting går framåt och inte bakåt. :) Hon har även hunnit med att lära sig öppna dörrar så nu är lugnet slut.  Hon studsar ut genom dörren och öppnar dörren då man sitter inne på toaletten. Det är så gulligt då man ska göra sig iordning så hoppar hon upp på toastolen och ska göra allt det jag gör. Fixa håret och sminka sig (dock får hon en ny sminkborste som det inte finns smink på) och borsta tänderna. Sedan vill hon ha deo på sig och är super nöjd med att bara ha en med locket på som hon gnuggar under armarna. ;) söta böna. Man blir helt slut då man tänker på henne. Hon har fått jätte långt hår, jag klippte hennes lugg igen i går. jisses vad hon skrattade. ;) Det är skönt att hon har humor den där lilla busungen.
Jag har bara jobbat känns det som. Försökt att få hemmet att se normalt ut och sedan på jobbet. Men jag har varit sjukt trött och jag fattar inte varför. Men det kanske blir bättre bara det här med sommartiden gör sitt. Sen är jag så jävla glad att våren har kommit äntligen:) ska bli så sjukt skönt. Jag jobbar bara tre dagar denna vecka vilket ska bli sjukt skönt iallafall :) Sen bär det av till Elmia i jönköping för att titta på bilar tillsammans med grabbarna. Som vanligt ensam tjej med killarna. Men inte gör det något. Sedan är det eskilstuna som gäller och sommarens första tävling. ska bli sjuuukt roligt och det bästa av allt  är att tilda ska komma med dit :) Jag hoppas bara att Lina också kommer med så jag slipper sitta ensam med tilda på läktaren. för det kommer att bli allt för jobbigt. men jag vet att tösabiten kommer att tycka att det är sjukt roligt. :) Hon gillar fart och flläkt bara det kommer att vara fint väder så är jag nöjd. ska låna resesängen av  jennifer tror jag. ska fråga henne om det är okej eftersoma att nova inte behöver ha den mera. ska kolla lite med stugor där vid racebanan för om det börjar regna är det inte lätt att bo med tilda i tält eller i bil allting blir så fuktigt. så man måste tänka på allting. :) så det ska jag göra i eftermiddag. och plocka i diskmaskinen. tvättar just nu för fullt. samt att mika harr skaffat sig magsjuka vilket inte alls är bra. :( men han repar sig antar jag. :)
nå nu ska jag göra mitt.

kram mamma bammen