Nu är det nära :)

I helgen bär det av på mammablogg gala :) Hoppas verkligen att det är lika bra som ifjol :) inbjudningen kom hem idag i postlådan :) Me like! Den var jätte fin och såg nästan likadan ut som ifjol :) Me like alot!

Så stassen e fixad bara bling bling o naglarna kvar :) Sen är man good to go :) Min tele har haft lite bekymmer med vissa olika problem med appar så det har blivit dåligt med bilder men det ska väl ordna sig imorgon då jag har en massa på kameran jag inte orkat fixa det.

Nu ska jag se alcatraz sen sova. Imorgon stallet :)

Kram bammen

Sorrow in my heart

Cheeky har inte blivit bättre.. Red henne idag och det var fruktansvärt vad hon var obalanserad ofokuserad och snubbla på allt från gruset till sina egna fötter :( inte ens hennes annors pigga beteende fanns där, det gick lååångsamt idag. Sorgligt. Prata med stallchefen som tyckt att markjobb ca 1 vecka till och sedan prova rida igen om hon då känns bättre annars måste jag ta det tyngsta beslutet i mitt liv :( ett beslut jag egentligen bara skjuter upp och vägrar inse faktum.. Jag vill inte förlora denna allra finaste av vänner jag har.. Må va att hon är häst men det är tack vare henne jag orkar med vardagen och att orka vara en bättre mamma. Älskade Cheeky. Du är fantastisk och tillsammans ska vi klara detta!!


Pink is the coulor :)

Surfa runt för att hitta en cool outfit till sommarens träningar och rosa har väl egentligen inte varit min färg men alla kan ju ändra sig ;) Så jag hitta en fin sida för er som bara älskar roosa :) www.pinkoholic.se så jag ska nog lägga in en beställning på dessa ursnygga kläder :)



SÅ SNYGGA!!! :) detta är ett must have :)

Kram Bammen

Playdate

Jennifer o hennes busfrön är här idag o vi har käkat våfflor o varit ute i det fina vädret :))


Ullared

Drar till Ullared om två timmar Med jossan o sandra husmors semester it is. Så är hemma igen på söndag kväll å då är ju mamma o pappa hemma igen från egypten :))

Btw så har Ludwigs feber gått ner till 38. Vilket e jätte bra :)

Kram


Sjukling

Ludwig o Tilda har varit sjuka den här veckan men tilda hade bara feber i två dagar. Ludwig däremot har nu haft 40 graders feber i två dagar :( han är riktigt dålig. Hostar o snorar. Stackaren. Och burana panadol funkar inte för att få ner febern ordentligt. Den går bara ner till 39 stackaren. Vi var till sjukan med honom idag o han har tydligen fått influensan. Bara att ge honom mycket att dricka så ska han repa sig om några dagar. Men d var ju ett under att dom tog emot honom på åhs eller han kom till en sjuksyrra men iaf... Så jag hoppas att febern börjar gå neråt imorgon... Så natten har inte varit bra då man sovit bara tre timmar. Men det ordnar sig absolut. Älskade barn. <3

Kram mamma bammen


Glad Påsk

Idag har jag jobbat så även igår. Ska vara ledig imorgon men sen blir det jobb resten av påsken :) Det kommer kännas bra då lönen kommer sen eftersom att det är idel röda dagar nu :) Money money :) Me like alot!

Men jag trodde faktiskt att eftersom jag var ledig imorgon och Mika har dragit ett ganska tungt lass med barnen denna vecka och förra så trodde jag faktiskt att hans kompisar och han skulle dricka en öl eller två. Men inte det inte. men jag är inte speciellt förvånad heller.... tycker bara att det är tråkigt att det blivit som det blivit... men men...

Idag har jag och barnen lagat gatans största påskris haha medans mika har sågat ved ;) Och det har verkligen gått bra dessutom har jag börjat kratta gården och framsidan har bara lite högar som ska plockas bort till lövkomposten :) Har även spanat in lite möbler till altanen men dom kostar ganska mycket och jag måste se noga över finanserna nu eftersom att Cheeky är sjuk igen... suck... Och denna gång kommer det säkert att kosta igen... men men.. det blir bra...

Nåja åter till barnen vi var ute säkert 2 timmar på eftermiddagen och kidsen hade sina egna äventyr men ibland hjälpte dom Mika med veden och ibland mig med att kratta :) Ska ta kort på gatans största påskris imorgon för d glömde jag göra idag :/

Dessutom saknar vi min mamma o pappa som just nu befinner sig i egypten och har varit där en vecka och ska vara en vecka till. Men det är ganska tomt utan dom verkligen. och barnen saknar sina morföräldrar riktigt mycket. Tilda speciellt eftersom att hon har så mycket hon vill prata med mommo om. Älskade barn. Men snart kommer dom hem. Bara 8 dagar kvar.

Dessutom så ska jag åka till ULLARED nästa helg tillsammans med syrran Sandra o Min Jossan :) Ska bli sjukt roligt och jag ser verkligen framemot att åka på lite husmors semester :) Och jag kommer bli vääääldigt förbannad om jag blir sjuk och missar denna resa... Men som der ser ut nu är det bara full fart mot nästa helg :))

Kram

OJ!

Var ett tag sedan jag blogga nu igen.... Hoppsan... Men har haft fullt upp med annat...

I lördags var iallafall jag Ika o Jennifer till Uppsala på shopping egentligen på jakt efter den perfekta klänningen till mamma blogg galan :) Dock kom det ju med lite andra goodies också men jag hitta iallafall klänningen med stort K nu saknas bara väskan med stort V som kommer göra outfitten till det mest lyckade i styling väg jag någonsin lyckats med iaf. :) Sen ska jag klippa håret kanske färga det också och sedan göra en nagel förlängning :) Yey kommer bli sjukt snyggt iaf :)
Tack för den dagen tjejer ni e bara för underbara :))

Ja och så har jag då varit ledig i fyra dagar :) toppen. Har spenderats med barnen och egentligen har vi mest tagit det lugnt och möblerat om tildas rum som jag personligen tycker att vart mycket bättre än tidigare. Och tilda verkar också gilla det. Så hon fick sina nya krukor i fönstret tillsammans med blommorna som hon sådde med mommo sin tidigare under våren. Dom har blivit riktigt stora och Tilda vårdar dom med omsorg :) gullunge...

Idag piffa jag till  hemmet lite med limegröna vardagsrums gardiner och en matchande löpare till matsalen :) det vart riktigt fin, dock tyckte mika att det kanske var lite för mycket färg men det tycker inte jag :) riktigt snygg färg dessutom när dom väl satt uppe eftersom att jag tycker att vi annars har ett ganska tråkigt hem så ville jag denna gång ha färg. Nu är det bara till att bestämma vilka tapeter vi ska ha i hela vardagsrummet till eftersom att snart snart kommer våran tulikivi :D

Ikväll var det förståss me and i party hemma hos jennifer och självklart landa det några av vårens nyheter i shoppingkorgen ;) Till båda barnen självklart :) Jätte trevligt gäng och goda skratt. Samt att jag fick snusa på syrrans underbara prinsessa :) SÅÅÅÅÅ SÖT! Mosters lilla sessan :)

Nu ska jag snart sova så jag orkar med jobbet 12-21 imorgon :)