Tillsammans är Vi Oslagbara

Idag har vi inte gjort så mycket, vi var till godby på babysim och det gick alldeles utmärkt. Tilda var jätte duktig idag då vi simma. :) Hon fick använda sådanna där kuddar man har på armarna. :) Det var roligt. Hon ville mest bara ligga på rygg och ta det lungt. Men sparkade med benen så att hon kom fram dit hon ville. Sen bar det av till stan igen och Tilda nassa så gott i sin stol, sen somnade hon om i vagnen. Men jag hadde lite på gården att dona med så hon vaknade igen. Men jag gav henne lite mat eftersom att det var en massa gnugg i ögonen så bar det av ut för henne en stund igen för att vara med fammo och mila vid fammos trappa som ska bli vår och sommar fin. Då passade jag på att fara och fika med Jossan och Jennifer en stund. Sen då jag kom hem sov Tilda igen och då passade jag på att fortsätta fixa med våran uteplats men hon vaknade igen av att Mila sprang rakt in i vagnen så då var det dags att roa henne, men hon var ganska nöjd med att sitta i vagnen och titta på medans jag donade vid ute platsen. Men sen ville hon in och äta och fixa ny blöja.  Men så satt vi och donade med vårt då Moster becki kom på besök efter sitt jobb. Vi for sen till BB för att träffa Tildas lilla kusin Johnny som kom till världen igår. Lille sötis. Han liknade sin Pappa jätte mycket, lika mycket som att man bara hade stoppat han i en kopiator och ut kom en liten mini Ove. :) Så han var super söt. Sen var vi också och hälsade på lille Axel det är leifs brors lille pojke också. :) Lilla sötis det med. Herregud vad småa dom är, man vet inte alls hur man ska hålla i en sådan liten. Dom verkar ju vara så sköra men det är dom ju också men inte så farligt som man tror. Tilda vart lite smått svartsjuk. Men det är väl bra det med då vet man ju att hon älskar sin Mamma. <3
Nåja ikväll har vi lilla familjen varit ute och gått tillsammans. Och det var jätte mysigt. Vi trivs tillsammans. Och det händer inte ofta att Mika vill komma med ut och gå tillsammans med oss så det var riktigt mysigt, vi gick ganska långt faktiskt. Det var super skönt och det var super fint väder också.
Nej nu ska jag se ett avsnitt av desperate housewifes, världens bästa serie om jag får säga det själv.
Sen måste jag sova för jag ska stiga upp ganska tidigt, för jag ska till min mormor och vara lite med henne. Ska samtidigt passa på att träna lite sök med Mila för hon har så tråkigt nu för tiden. :( Så det blir att springa i sunds skogarna igen imorrn. Det ska bli roligt. :) Kanske att jag far via Mamma en stund också jag får se lite.

hmm nu ska tilda natti natti. Jag älskar min Mika och Tilda mer än något annat. Tillsammans är vi oslagbara!

Kram Mamma Bammen<3

Ett tag sedan sist.....

Det var ju ett tag sedan jag skrev sist igen. Men det har hänt ganska mycket sedan dess. Tilda har sagt mamma och va. Så nu kan sötis tre ord Voff Mamma och vah. Jätte mysigt. Ibland låter det som att ´hon säger pappa också, men vi väntar med att gissa förrens man hör klart och tydligt att det faktiskt är det hon säger. Men annars så har tösen också träffat sin första häst Peippo hette han, jätte mysig häst. Tilda vart helt paff först och bara tittade på mig becki och hästen, men sen skrattade hon sträckte fram sin lilla hand och klappade peippo på mulen och det var hur gulligt som helst. Jag blev helt till mig. Becki bara log åt henne och peippo vart lika paff som vi vart :)

Jo Tilda har börjat att klättra på det mesta som är i hennes väg, det är jätte obehagligt eftersom att hon inte är rädd för någonting alls. Det är ju super bra att hon gör framsteg men jag tycker att det börjar gå lite väl fort framåt just nu. man hinner inte med alls själv längre. Det känns som en evighet sedan hon precis hade blitt född, fast att det snart bara är 7 månader sedan. Men tiden går så fruktansvärt FORT, har man inte barn själv så vet man inte hur fort tiden går. Jisses alltså jag är så förvånad, alla sa att det skulle gå fort men jag trodde inte att det skulle gå SÅHÄR fort. Men men. Vi är stolta och lyckliga föräldrar åt världens charmigaste unge :)

Nå i helgen har vi inte gjort så mycket, Tilda spenderade sin första natt tillsammans med sin farmor :) Det hadde gått super bra. Vi var på 60 års fest 20+20+20 och det var väl kanske inte den bästa festen jag har varit på, men vad gör man inte för sina syskon lixom. Men nåja vi hade jätte trevligt hos micke och emma först och dit kom jenna och johannes också och sen kom andreas och angeliqe dit också. Det var super duper trevligt sen bar det av till den sk festen. Men jaja det var väl som det var med den saken. Nå Tilda sov idag ganska länge sen under dagen så jag städa lite upp det värsta och hann tvätta två maskiner tvätt iallafall medans Mika låg och hade ont i sitt päron. :) Idag på eftermiddagen var vi och träffade en liten grabb på BB. Så sötis var han och så jätte liten. :) Kan knappt tro att tildi har varit så liten. :)

Snart ska väl stora syrran och hennes man få sin knodd, dom hade BF igår så det blir en liten som också går över tiden. :) Jätte roligt med en massa bebisar :)

Nå nu ska jag se om tildi vill sova eller om hon tänker röjja i sängen. nå vilket som men det låter lite som att hon är trött nu när hon ligger på golvet och leker.

natti natti. Kram Mamma Bammen<3

Funderar

Åh idag funderas det mycket iallafall. Jag vill ha en ny bil. Tycker att vofflan e för liten. det är ju inget fel på den annars men iallafall så tycker jag att den är för liten för oss som familj. Eftersom att Mila tar upp sin plats och det blir så förbannat skitigt med henne i baksätet. USCH. Ska iallafall föra volvon på invändig tvätt till TBV tror jag. Det skulle måsta göras. Samtidigt får dom ta utsidan också så att den iallafall ser någorlunda vettig ut. haha. Kanske finns det någon som vill ha den mer än jag. Jag skulle så vilja ha en toyota avensis. Den är ju iallafall klassad till sveriges säkraste familjebil, det är kanske därför jag vill ha nybil för att jag tänker på Tilda. Det är viktigt det där, man blir att tänka helt annorlundare än vad man gjorde förut. Men jaja. Mika vill inte ha en ny bil så jag får väl skita i det då. Hmf.

Den största nyheten sen jag skrev sist är väl att Tilda kryper på som bara den dock till alla ställen där hon inte får vara, men det är ju så det är. Haha. Inte gör det något, jag har lärt mig att man måste vara snabbare än henne bara. hehe. Det är så förbannat roligt att hon har börjat att krypa ordentligt. hehe. :)
Sen har jag varit med mamma och becki ner på stan. Mamma shoppa lite åt tilda. en ny vinterjacka och vinterbyxor och jag köpte mössor till damen. :) och igår köpte jag ny kjol och skjorta två bodies och ett bar byxor till henne.. hehe. :)

nej nu ska jag försöka vara social. :)

kram mamma bammen<3