Mitt lilla troll

   Tilda fyllde den 25 februari 5 MÅNADER! helt otroligt att det har gått såå himla fort. Hon är väldigt aktiv den lilla damen och det går på i flera hundra knyck då hon ska göra något. Men tyvärr håller hon på att få sin första förkylning, INTE alls bra. Hon håller just nu på att försöka att lära sig att krypa som bäst, men det går inte riktigt som hon har tänkt sig, det blir mest som ett hasande framåt, men det bästa av allt är iallafall att hon tar sig framåt och det är det allra viktigaste. :) Hon har också kommit på att man KAN ta saker som man egentligen inte alls får ha. ;) Men det kommer bara att bli mer fart på damen, men än så länge går det framåt och det är jätte roligt att se för hon är faktiskt duktig. :) STOLTARE Mamma får man leta efter faktiskt. Vi har idag också varit på Babysim och det var super duper jätte roligt faktiskt. :D Hon tar sig fram och är jätte duktig faktiskt. Jag är såååå stolt över henne. :) vi ska fortsätta med nästa kurs tillsammans med dom andra mammorna den börjar nästa vecka den också :) så sen är det sju veckor till som gäller, helt otroligt att det redan har gått sju veckor sedan vi var där första gången. roligt. Så det betyder att tilda är sju veckor äldre sen sist vi började och vilka framsteg hon har gjort, fantastiskt. tilda har också kommit på konsten att läsa en tidning, eller ja hon äter mest av den. haha. men det är så gulligt att se henne syssla med sina saker helt på egen hand, men samtidigt har man ibland lite dåligt samvete för att man har låtit henne leka själv en stund medans man har t.ex. torkat damm av tv bänken eller ngt anant som man har måstat göra. :/ Men nu ska jag mysa med tildis igen. eller rättare sagt se på henne medans hon donar med aftonbladet. skrattar. ;)

Älskar min dotter av hela mitt hjärta!

puss o kram Mamma Bammen <3

min Dag

Jag har idag städat vardagsrum o kök, det betyder att sovrumet med ett ton tvätt är kvar tills imorrn, men det gör inget, man ska väl ha någge att göra då också. haha. Mika har varit rolighetsminister med tilda idag medans jag har städat. Sen lagade jag hemlagade köttbullar till middag och Becki och Kjelle kom på middag. GOTT var det och MÄTT är man. Vi försökte att borsta Brutus idag, men det gick inte riktigt som vi ville, han klöste Mika över armar och ben medans jag försökte att lösa upp hans tovor. Men det kommer nog att sluta med att det blir att fara till veterinären i veckan för att åtgärda hans bekymmer. stackarn. Men han tycker att det är så skönt att vara rakad, eftersom att det inte blir några tovor då. SÅKLART!. Har annars bara sett på tv eftersom att tilda valde att ta natt vi åtta tiden, det betyder att hon kommer att stiga upp vid sex imorgonbitti. Men det blir nog bra det med, men jag vill inte att hon vaknar och bestämmer sig för att stiga upp ännu tidigare. Men det tror jag inte för hon har sovit jätte dåligt dom senaste nätterna, jag vet inte alls vad det har varit. Men jag tror att det har varit en massa mardrömmar som har spökat för henne, eftersom att det tydligen är väldigt vanligt att småttingar kan ha mardrömmar.
Men jag hoppas att hon får en lugn natt för hennes egen skull, för det skär i ens hjärta då hon vaknar och är jätte ledsen.

Imorrn ska jag städa det sista, tillsammans med Tilda om hon inte sover ute i vagnen förståss vilket jag faktiskt tror att hon gör, men om inte får hon vara med och städa lite. :) Sen kanske Mamma kommer över, men det vet jag först imorrn på förmiddagen. Hmf. Nej nu ska jag snart gå och sova är helt SLUT.

Älskar Michael och Tilda av hela mitt hjärta

Mamma Bammen <3

lite uppdates då.

Har ju inte skrivit på jätte länge nu igen, dåligt. Tilda har blivit så jätte duktig, hon äter nu en hel burk pure åt gången som hon äter. :) Jätte duktig tjej. Hon har nu börjat stiga upp kl åtta på morron, men blir fort trött och somnar om igen efter en timme ungefär. Hon har även börjat att backa då hon ligger på golvet. Det ser så gulligt ut, helt ärligt gör det faktiskt det. Hon har också börjat att stäcka ut armarna mot en, då hon vill komma i famnen, men det händer inte lika ofta men det händer. Hennes öga som är sjukt så börjar snart att ge med sig, men jag skulle vilja att dom gjorde ngt. men efter att jag köpte sterilt vatten på apoteket och nya kompresser så verkar det faktiskt som att det börjar bli bättre, men Tildis gillar det inte. Hon blir helt hysterisk om man försöker att putsa hennes öga, men det måste göras.
Hon har även utvecklat en liten personlighet, som är glad och positiv hon är inte heller speciellt blyg, vilket är hemskt tacksamt för oss. Hon har i helgen varit och sovit över hos sin Mommo och Moffa helt själv. Det hade gått jätte bra, hon hade även sovit i egen säng. Duktig tjej. Igår höjde jag botten i hennes spjälsäng så att det är lättare att lägga henne och ta upp henne ur den. Så nu har lilla sötis sovit en halv natt i egen säng, utan att vakna och villa ha tiss. Tilda har även det mest underbara skratt man kan tänka sig, det är helt fantastiskt. Hennes ögon bara tindrar då hon skrattar och det är så underbart fantastiskt att se henne skratta på det sätt hon gör. Man har svårt att le själv.

Mila har även blivit stereliserad. Det gick nog bara bra, men Mila tror att hon har valpar, då Tilda ibland blir ledsen så kommer Mila och ska trösta. Det ser så gulligt ut. Men Mila har iallafall inte haft så mycket uppmärksamhet sen Tildis kom och det har gjort henne ganska pallrig, hon är rädd för allt. Men jag tror att det ska gå över bara alla hormoner lägger sig. Så vi får se, vi ska iallafall ta bort hennes stygn imorgon. Såret är jätte fint och hennes päls där dom rakade henne börjar att växa ut. Dom säger att stereliserade tikar får mycket finare och tjockare päls efter ingreppet, det ska bli intressant att se hur det blir med den saken med Mila.

har inte hunnit med så mycket idag, ska fara till min mormor idag, hon far nämligen på jobb imorrn. Så hon måste få träffa Tilda innan dess, ska försöka att laga middag här hemma idag.

Vet inget mer att säga.

Älskar min familj <3

Kram Mamma Bammen

Underbara Tilda <3

Tilda

Är den mest fantastiska lilla varelse som finns.

Vår Tilda är världens charmigaste lilla busunge

Våran Tildis är så sockersöt att man blir helt slut

Tildis är det allra bästa som hänt oss

Tildis är ljuset i vår mörka vinter

Tildis är alltid gladare än gladast

Tildis är den snällaste baby som finns

Vi älskar våran Tilda <3

kram Mamma Bammen<3Pappa Mika


d va ett tag sedan...

Det var ett tag sedan jag har skrivit igen.. Har inte orkat eller haft tid. Men idag har jag faktiskt lite tid över. Idag har Tilda varit med sin Mommo på förmiddagen för jag var till veterinär med Mila och fick henne stereliserad, det gick ganska bra för henne. Men hon är hemskt ledsen, och verkar ha ganska ont.(mila alltså)

Men för tildis har det gått suveränt som vanligt, tösen åt gröt och tog ersättning och var hemskt glad och nöjd med detta, det känns bra att hon äter och dricker ersättning om det behövs. :) Det är jag hemskt tacksam för hon har tagit det hela hemskt bra med att äta pure och dricka ersättning ibland. Faktiskt speciellt ersättningen har gått suveränt att ge henne då jag inte har kunnat pumpa ut mjölk, vilket gör att jag ibland kan ha ett vuxenliv och göra saker utan Tildis. Men det känns endå konstigt att vara utan henne dom korta stunder jag gör ngt annat. Men men sånt är livet. Ikväll åt Tildis jätte bra och det gick bättre än det gjorde igår så alllt går framåt. :) Satt även i sin egen stol och blev matad, hon fick lite frukt pure som efterrätt det gillade hon också. Gottis. Men att vila före vi ska fara på kalas det går sämre. hmf. hon ligger i sin säng och snackar för fullt just nu. Nu ska jag gå och se om det finns någge att äta i kylen, men knappast. har inte varit och handlat idag...

Vi ses imorrn.... Kram Mamma Bammen <3

Jag är sååå stolt över Tilda som gör stora framsteg alla dagar <3 ÄLSKAR