Nyheter

Jaha mina trogna läsare. Då har jag gått in i vecka 16+3 och bebisen röjjer hejvilt i magen och tilda röjjer på alla andra ställen i lägenheten :) Underbart.
Jag vart sjukskriven tills den 18 Maj men doktorn sa att det var slut jobbat för min del. suck. ville inte alls detta men jaja det är som det är med det. Föglossning är ju inte att leka med, det går bra vissa dagar och andra inte. Men det är värt det sen i höst då bebis kommer :) ska på ultraljud den 26e mars då får vi ett exakt datum :) ska bli nice att se bebis. :)

Jag har varit ganska trött på sistone men mitt HB ligger på 145 så jag tror att det finns andra orsaker varför jag är trött.
I lördags var vi hela familjen till Ikea och handla lite smått och gott, sedan till jysk och handla mina underbara matsalsstolar :) kunde inte vara gladare jag fick dom :) en kvinnas magiska hand kan göra mycket gott i sin mans plånbok :) haha..
Tilda tyckte att det var jätte skojj och uppförde sig exemplariskt och vart lite trötter inne på ikea så hon somnade i kundvagnen :) sötis. bild kommer att komma på henne. :)

Det händer ganska mycket i huset också, vardagsrummet är klart, innerdörrar på plats, golv i alla rum. taklister i alla rum, golvlister kommer in imorrn i alla rum. Mika köpte garderober till vårat sovrum. :) Så i nästa vecka borde vi ha börjat flytta in vilket ska bli underbart!!! läääängtar.

så det var lite av vad som hänt. Nu ska jag natta tilda.

kram mamma bammen

Ny dag nya tag.

Igår gick det undan i huset :) Mika målade hallen, jag gjorde det lilla jag orkade göra. :p Sen fick vi hem våran nya stooora fiiina soffa. Inte så bra eftersom att vi inte har  fått upp golvlisterna ännu.. men nu står den där i vårat vardagsrum och redan känns flytten mycket mycket nära. ska bli skönt att flytta. är less på denna lgh. Blir bra att ha den som övernattningslägenhet iallafall. Sen kanske någon vill hyra den men det är ingenting vi satsar på. Mycket att göra innan dess att det går.  Men iallafall. Trilla ner för källartrappan idag, smart drag. Det gjorde ganska sjukt i mina höfter. jävlar. men  har tagit 1g panadol så det löser sig säkert hoppas jag. :) Vårat sovrum är grundmålat vilket är ganska skönt. tycker jag. Det kommer att bli beige när det är färdigt. Pojkarna har tänkt att golvet ska vara inne innan helgen vilket låter mycket lovande. För vi ska försöka fara till ikea på lördag, måste hämta lite grejjer till huset. graderober gradinstänger samt lampor till alla rum. Herregud det blir mycket nu. Sen ska väl skåpluckorna slipas till sist. Jimmy ska ju måla dom. det kommer att bli bra. Har även kommit överens om en färg till köket. vi tror att det blir bra, skåpluckorna kommer att bli vita men bryta i grått. det kommer nog att bli skit snyggt. :) gillar inte den mörkblåa färgen som är nu.. usch. sen ska man ha lite småplock från ikea också. ska försöka få med oss matsalsbord och stolar på samma gång. nice. Hoppas bara att dom har det bordet jag vill ha. Men vi får se stolarna tar vi iallafall från jysk, svarta läder stolar... MMM me like alot.
Mika e inte likaa impad. Men han kommer att se att det passar utmärkt med vår svarta fondtapet. mmm... sen mina vänner blir det kafferep hemma hos mig.,.. :)

Känner mig  på lite bättre humör idag faktiskt, men har fortfarande lika ont, tur att man ska och träffa läkare idag.. hoppas att man får någon hjälp för panadolen hjälper ju inte alls. Den är lika värdelös som en kanna vatten. Men man lär sig att hantera det som är jobbigt. men det blir nog bra. det har ju något gott med sig om 5 månader :) då kommer ju bebis och sedan hoppas jag att dom tar tag i det här med mina höfter eftersom att det bara blir värre och värre... nog pratat om det...

Tilda har full rulle, igår fixade hon med sina saker i huset, hon bara väntar på att hennes rum ska bli klart, hon ska få komma med till ikea i helgen, det kommer att gå jätte bra. Hon ska få välja lite saker till sitt rum och det är lika bra att hon gör det på egen hand annars blir det jobbigt. Tilda vet exakt vad hon ska ha, snuttis. Och det är inga dyra saker heller så man gör ju allt för henne. snuttis..
Vi har ganska mycket att packa så idag ska jag försöka att packa det vi inte behöver, samt det som kanske inte är viktigt för tilda i leksaksväg. Sen blir det huset hastigt för jag ska duscha där innan doktor besöket..

kram Mamma bbammen

v 15 imorrn :)

Idag tänker jag gnälla i min blogg. Det har jag rätt till idag faktiskt. :p

Jaha då har allt vad höfter heter PAJJA SÖNDER TOTALT, fy fan vilken smärta jag har efter dagens/helgens arbete. Och inte hjälper Panadol heller.. USCH!!! jag kan inte ens rida Cheeky så jävla ont tar det, jag blir ledsen. Fick en akut tid till läkare på Mödra på Tisdag och jag vet vad dom kommer att säga. Sjukskriven resten av graviditeten. HELVETE vill det verkligen INTE. Har INTE tid med det heller för den delen. Men jag måste jag vet, kroppen har gett upp hoppet. Och dom sa sist på mödra att om jag inte lugnar ner mig så kommer jag att få hoppa kryckor snart NEJ `TACK säger jag barra. Det är inte roligt alls... Usch... Jag är så ledsen..LEDSEN jag vill inte vara hemma hela dagarna och bara glo. Det finns inget värre än det, jag trodde att detta jobbande skulle sporra att sluta röka men neeeheeej... Nu kommer det att bli värre då jag bara ska gå hemma... Dålig gravid jag är jag vet alla risker och jag vet att det är farligt att röka då man är gravid. Men SE på Tilda inte är det något fel på henne heller över huvudtaget, inte ofta hon är sjuk och inga andra problem. Ligger över sin kurva i kunnande. Så så farligt tror jag det inte är. I måttliga mängder. INTE ett paket om dagen, men ngra stycken iallafall.

Usch vilken gnälltant jag har blivit. Jag inte gillar alls. Men jag har sagt till Mika att efter denna bebis blir det inte fler. Inga flera bebisar. För fy fan vad ont jag har just nu. Jag kan inte sitta ordentligt, jag kan inte gå eller stå allt gör bara ont ont ont! fyy jag vill verkligen inte ha det såhär och jag vill inte gnälla heller men det är såå jobbigt. sååå jobbigt. Mika försöker att vara en förstående sambo och göra allt så jag slipper men det blir jobbigt för honom också. Tilda försöker jag att roa bäst jag kan, men hon börjar ju bli lite vildare och vill att man ska springa och dansa helst hoppa jämfota konstant. sötis. älskade älskade tilda. herreguuud vilken sötis. :)

Ikväll har vi varit i huset, Mika och Krille fick massa gjort med elen vilket är bra. Så nu fungerar tildas rum samt vardagsrum och matsal. Mycket nice. Om jag orkar och inte har så ont ska jag måla hela hallen imorgon. Hoppas hoppas att jag får orken till det. Sen måste jag handla. Bara jag hittar mitt elektronkort... UUUPS... Igen...
På lördag blir det att handla lampor och graderober till huset. till ikea Mika har redan kollat vart allt finns så det inte blir en massa onödigt som han säger. TRODDE han ja :) Ska även vara katt och hundvakt en vecka till Mamma o Leif för dom ska fara till solen en vecka. Så det blir sund hela veckan och denna gång ska vi ta med våran katt. För han blir så ledsen då vi är borta. PLUS att huset ska försöka bli inflyttningsklart. :) Men jag vet att jag knappt kommer att orka laga middag så det blir nog bara att ta det lugnt för mig och peka vart allting ska. Som min ena tjejkompis sa fördelen med att vara gravid är att du inte behöver göra någonting. :) haha... säkert... jag kommer att börja klättra på väggarna snart.. :( Men iallafall.. ikea på lördag ihopp om att hitta massa saker samt till rusta och jysk yepp mycket att hitta.. samt ny tv skulle tydligen med hem. Nice. Mika måste väl få handla en massa saker då han ska vara med mig på ikea. :) Mattor ska jag ha från rusta iallafall.. :)

Nu ska jag mysa med Mika det händer inte så ofta eftersom att han och våra vänner sliter som djur  med att få huset klart så fort som möjligt. våra underbara vänner. utan dom hade ingenting fungerat. och man vet vem som är ens riktiga vänner då det kniper. ni är underbara på alla sätt. tack och åter tack.  även tack till min moffa och hans fru min gummor för att dom jobbar o sliter i huset då vi är på jobb. tack ttill er. Ni är alla bäst.

Nu ska jag ´myyyyyssssaaaa!

hoppas  på bättre humör imorrn och gladare miner från mig själv.