Kärlek.

Har fastnat för en underbar låt som jag tänker på varje dag. Det är chris medinas nya hit singel what are words och den handlar om honom och hans fästmö som råkade ut för en olycka och trots alla motgångar så står han kvar vid hennes sida och han kommer aldrig att lämna den. Jag bara älskar denna låt och jag beundrar honom för att han står kvar trots att hon inte kan klara sig själv eller prata. Det är vad jag kallar ÄKTA KÄRLEK!
Han gav aldrig upp hoppet att hon skulle vakna ur koman och han stannade vid hennes sida! fantastiskt.

och jag hoppas att ni bloggläsare lyssnar på denna underbara låt och framförallt på texten! den är underbar på alla sätt. finns inga ord som kan beskriva detta.

Kram mamma bammen

mycket som händer..

Har varit ganska trött den här veckan. inte varit i toppform. men det går nog bra.
Tilda har haft en massa för sig och både badat och varit på topp humör och det verkar gå framåt med hennes humör ;) glad tjej nu förtiden. Mika han har semester vilket är toppen att bara vara tillsammans med familjen och ta det lugnt. :)
Ludwig har börjat gå och har fått tänder nr 5o6 har tittat fram :) Så nu är det ännu mera full fart här hemma :) roligt roligt.
Det har ju även varit rockoff denna vecka och det betyder massor med folk samt ganska okej artister. har sett både september och takida. :) det har varit roligt. igår så vart det middag på indigo tillsammans med emelie och danne. Det var sjukt trevligt för det var nästan ett år sedan vi träffades sist :) men jag och mika lovade att vi skulle komma till stockholm snart för att se hur dom har det också :)

Nu ska jag fortsätta med mitt städande och imorgon blir det lugnt. ska göra lite fix under dagen bara. och hoppas att jag är piggare. men jag tror att det har med värmen att göra. ikväll blir det bil puts och sen blir det stallet :)


Kram mamma bammen

Sjukt osocial... :p

Har haft bloggtorka. Har inte ens orkar skriva. Just nu jobbar jag min andra natt. Och är sedan ledig tills torsdag då det är dags igen. Har verkligen haft mycket att göra. Fixar på huset sätter ny panel samt målar om. försöker att få barnrummet klart någon gång... (det går långsamt) Ska lura med mig Mika och barnen till Ikea inom en snar framtid och handla hem lite grejjer.. eller om jag far ensam... har inte bestämt mig ännu.
Så jag har jobbat ganska mycket nu sedan början på juli. Och det har varit helt okej. Mycket jobb betyder mycket mer pengar i plånboken varje månad.

Har även varit ganska trött då det har tagit två dygn att komma in i rätt rutiner igen och sedan direkt efter det farit på jobb igen för att fortsätta vara borta i ca två dygn... :/ Men men. Jag gillar att jobba natt. Det är behagligt. Mycket behagligt. Det är tyst och stilla och bara en själv att hålla reda på samt passa tider tillsammans med. Ingen stress och bara göra jobbet lugnt och försiktigt.

Tilda har haft en bättre period, dock har hon fortfarande bekymmer med sitt ätande och äter bara vissa saker och ibland inte alls. Så det har varit himla svårt att få henne att äta. Men det blir säkert bättre hoppas jag. Hon har även lite försiktigt börjat att vara i sitt rum mer och mer för att leka. Och älskar att vara utomhus sol som regn det spelar ingen roll. Hon är bara glad över att få vara ute så mycket som möjligt och hjälpa till med både det ena och det andra. :) Mitt stora hjärta.

Ludwig har full rulle. Han står helt utan stöd och försöker att gå. Men har fortfarande inte riktigt hittat rätt balans ännu. Han säger mamma och pappa. Kan göra high five. Pussas och kramas. visar tydligt vad det är han vill ha eller göra. Han älskar duplo och försöker att sätta ihop dom. (dock har han inte så bra finmotorik för det). Men han är fortfarande lika glad. Har fyra tänder och två till är på G så han har varit jätte förkyld..

Igår gifte sig min syster Sandra med sin Jocke :) Så nu blev det herr och fru eckerman :) Det var ett super fint bröllop :) Dock kunde vädret ha varit lite bättre men brudparet sken som två solar och det var underbart vackert och dom var vackra och allt var perfekt :)

Nu jobba vidare...

Kram mamma bammen

Man måste tro att allt ska bli bra

för oftast så blir det så :)
Jag har undersökt lite möjligheter och jag kan behålla Cheeky :) och endå vara hemma med Ludwig. Det gäller bara att ha lite jävlar anamma och jobba då man kan och sedan leva lite snålt. :)  allt ordnar sig bara man vill! Och jag har gett mig fan på att denna gång ska jag lösa alltihop själv. det är min häst och jag måste se till att jag kan behålla henne för jag går under om jag inte får vara med henne och vara i stallet.. jag behöver detta för min egen själ och för mitt välbefinnande. Ganska ego jag vet men det är sant för allt annat kretsar ju kring barnen, jobb och hushållet så jag behöver dom timmar om dagen jag kan få tillsammans med cheeky. :)

Annars jobbar jag natt just nu, har bara denna natt kvar. Hoppas att jag orkar med morgondagen då det inte har blivit så mycket sömn dom här senaste 2 dygnen. :) Men jag är en superwomen så jag klarar det. Mamma skulle ha barnen imorgon några timmar så att jag får sova. ;) Mamma är guldvärd. Och syster becki o tea var jätte snälla som hade barnen i måndags så jag fick sova. Och bra hade det gått dom var till mommo och hade varit där några tiimmar. barnen hade somnat då dom kom hem så det passade bra att fara till lantbruk och handla mat till cheeky samt flugspray. :)

Nej nu ska jag sova en stund och sen ska jag mysa med familjen innan det är dags att jobba vidare. :)

Kram mamma bammen

Jag bara älskar denna låt

Johnny cash- Hurt

I hurt myself today
to see if I still feel
I focus on the pain
the only thing that's real
the needle tears a hole
the old familiar sting
try to kill it all away
but I remember everything
what have I become?
my sweetest friend
everyone I know
goes away in the end
and you could have it all
my empire of dirt

I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of thorns
upon my liar's chair
full of broken thoughts
I cannot repair
beneath the stains of time
the feelings disappear
you are someone else
I am still right here

what have I become?
my sweetest friend
everyone I know
goes away in the end
and you could have it all
my empire of dirt

I will let you down
I will make you hurt

if I could start again
a million miles away
I would keep myself
I would find a way

Har en down period nu...

Har ett beslut att fatta som gör fruktansvärt ont i hjärtat att göra och jag vill verkligen inte ta ett beslut men jag måste. Jag bara måste. Jag vill verkligen inte men jag har inget val. Och jag kommer att berätta i ett senare skede vad jag bestämt mig för men just nu är allt bara jobbigt. jag vet inte vad jag vill och så kommer det att fara ett tag. men jag känner att jag inte kan skriva allt i bloggen och då kommer jag inte att göra det heller.
men som sagt ibland är det jätte jobbigt att vara vuxen och göra vissa val i livet som man hade hoppats att slippa göra alls...

så idag har jag sorg i hjärtat...

kram mamma bammen