trött.

Drömmer ganska mycket mardrömmar just nu. :( Det är jätte jobbigt, jag får inte sova ordentligt fast att Tilda sover hela nätter. Men det hör ju till att man ska ha mardrömmar då man är gravid. Men dessa drömmar är fruktansvärda, jag vågar knappt somna om efter att jag vaknat... dom bara snurrar och snurra. blir galen. Men det kanske blir bättre snart..? Hoppas det iallafall annars kommer jag att se ut som en zombie. :p

idag har det varit ganska soft, var till stallet imorse och grönbeta Jalla o Cheeky i ÖSREGNET USCH, gav upp efter en timme och åkte hem, sedan till sparhallen och käka lunch med grabbarna. Som alltid lika roligt. :) Ut till sund en sväng, sedan till Mommo med Mila sen tillbaka till stallet och luncha samt beta cheeky o jalla 1h till men i SOLSKEN!, middagen idag vart Pizza för att Mika inte orka laga mat eller om han var stressad över garagetiden, jag vet inte riktigt. hehe. Tilda gillade skarpt att få Pizza, händer så sällan nu för tiden. :)

Nåja efter maten for jag och tilda till garaget och träffade grabbarna som bygger bil som tokar bara för att hinna tills midsummer festival, men det ser faktiskt lite mörkt ut :/ Men det har hänt stora under förr så dom är inte uträknade än iallafall :) hejja hejja! Tilda gillar att vara i garaget och fixa tillsammans med sin Pappa. söta böna. Mika e glad över att det faktiskt funkar så bra som det gör att ha henne med där, men sen har hon varit där sedan hon var 2 veckor också :) busungen. Men efter ett tag ledsnade hon så vi for hem och badade badkar, det e alltid lika roligt att höra på tilda då hon frågar om sina tår och undrar varför mina tår är större än hennes och man förklarar att det är så, vuxna har ståra tår och barn har små :) hehe. alltid samma sak :) fast ikväll sa hon att jag hade stooor mage och att hennes bara var liiiten. :) hehe. barn säger alltid vad dom tycker speciellt tilda hon kan säga vad som helst :) haha

har tur som har en dotter det är full fart på då vet man att hon är glad och frisk :) men ibland känns ens gnällande om trotsåldern ganska litet i jämförelse med mammor som går igenom en stor sorg i livet. Dom kanske har förlorat ett barn eller att barnet är jätte sjukt. Själv så gnäller man över att det aldrig finns tid till att göra annat än hushållssysslor och jobba. Men sanningen är att man har ALLTID tid med sina barn, man kan ALLTID ta sig den tiden som det behövs. Det är viktigt att tänka på att det kanske kan vara sista gången man läser en saga eller gungar med sitt barn. Man kan bara tänka på alla gånger man säger : Jag kommer snart! Vi kan göra det sen! men det man lovat att göra blir aldrig av. herregud vilka skuldkännslor man kan få iallafall. men man vet att man älskar sina sitt barn oavsett. men ibland blir man att fundera, speciellt då någon man känner förlorar sitt barn.

Nu tänker jag tända ett ljus och ha en tyst minut för alla jag känner/kände som inte längre finns ibland oss och jag kommer aldrig att glömma dessa underverk heller.

sov gott.

kram mamma bammen

Funderar

Jag har funderat ganska mycket hela denna vecka. Vad jag ska göra efter att jag min mamma ledighet är över. Jag skulle vilja plugga, men det finns inte den ekonomiska möjligheten. :( Har egentligen inte lust att jobba som man gör mera. morgon kväll. Och ledig en helg av fyra, inte då man har småbarn hemma. :( Det gillar jag inte. Känner att jag redan har missat så mycket med tilda. Vill inte göra det med nästa barn. Det enda negativa med att jag gått hemma nu så länge är att jag får långtråkigt. Men det finns ju saker att göra i detta hus endå. :/ Men man är ganska ensam på dagarna. Alla andra jobbar så det blir ganska tråkigt. Ibland sällskapar jag med Lina och Albin men annars så gör jag inte så mycket. Brukar åka till Cheeky då jag får riktigt tråkigt. Saknar Mika då han är i garaget, trots att han inte är där så mycket. Men iallafall. ¨

Så det börjar krypa i huvudet, jag gillar inte att vara ledig för då blir jag alltid att fundera alldeles för mycket. Men men. Jag måste ta reda på saker. Jag vet egentligen ingenting hur jag ska göra. Har inte ork att plugga till sjuksyrra i 4år det är ingenting jag ser framemot. Men det vore riktigt roligt att göra något annat. Men det är samma sak med det yrket. skiftesarbete. men jag trivs med mina gamlingar men jag skulle endå vilja jobba måndag ti fredag normala tider. HUJ jag vet ingenting.. men det ordnar sig säkert....

Tilda har varit duktig, fortfarande torr dagtid, bara nattetid kvar. Men det tycker hon att är jobbigt. Hon måste själv bestämma sig hur hon ska ha det annars går det inte alls. :) envisa damen min <3

nu ska jag bara städa sedan hämta tilda wilda. :)

kram mamma bammen

lilla holmen

Idag har varit en bra dag. Har haft lite mindre ont i höfterna, men det blir sakta värre för varje vecka. Men det är ju så det ska vara. :/ Bebis växer ju hela tiden :) Har idag varit till lgh och fixat upp badrummet, huj säger jag bara. Ska ta lite lådor därifrån imorrn så att syrran kanske får plats med sina grejjer ;) men d e ganska tungt att göra det. men det blir fint bara vi är klara :)

Var idag till Lilla holmen tillsammans med Tilda, Lina och Albin och tittade på kaninerna. tilda tyckte att det var jätte roligt att titta på kaninerna, dom hade 2 belgiska jättar där. herreguuud vad stora dom var! om man jämförde med dom vanliga kaninerna, tilda fick stora ögon och bara tittade. sedan plocka vi lite gräs och gav en massa till alla kaninerna :) Men det tråkiga var att det inte fanns en enda påfågel?! dom var inte där, hönsen var instängda i sitt hus, men inte en skymt av påfåglarna :( Men vi hade skojj iallafall.

Sedan gick vi till kappahl o handlade en liten present till Åsa o Hampus bebis, en liten grabb. Han var jätte söööötis! d hade gått bra iallafall. :) grattis till dom.

Ska gå och lägga mig. Tilda somnade ganska sent, vilket betyder att d kan bli lite hur som helst inatt. Men det gör ingenting.
Så är det bara.
Skriver mera imorrn. natti natti.
kram Mamma bammen


I want to know what love is, I want U to show me.

Min

Mka har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och det kommer han alltid att ha. Vi har nu varit tillsammans i 6år och 6 Månader. Vi har inte alltid dragit jämt, vi har inte alltid varit det bästa paret. Vi har inte alltid varit perfekta. Vi strider mer eller mindre. Ibland MER. Men vi älskar varandra. Det har Vi har är ju faktiskt varandra! Och utan Varandra har man ingenting. Mika betyder som sagt väldigt mycket för mig. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, att man inte blir förvånad längre. Men alla hinder vi har gått igenom har gjort vårat förhållande starkare. Han har sina dåliga sidor, men han har även bra sidor. Vi har hunnit med mycket genom åren tillsammans. Vi skaffade en hund som första gemensamma ansvar en underbar blandis, Mila. Sedan kom våran ursöta gudomliga dotter Tilda som det andra gemensamma och det största ansvaret av alla. Och i min mage växer vårat gemensamma ansvar nummer 2. Det finns så mycket fint att minnas med våra 6 år tillsammans att det är omöjligt att nämna alla. Men jag minns dagen då jag visste att jag var hans och han var min. Dagen då han kom till Dinos med en röd ros och sa: Jag tycker om Dig. Inför ett fullsatt Dinos en fredag eftermiddag. Det var extremt pinsamt men nu i efterhand så sjukt fint av honom. Han kan ibland värka hård och lite egensinnig för dom som inte känner honom, men känner man honom på det sätt jag och hans närmaste vänner så är han en fantastisk människa med ett stort hjärta. Jag har alltid förundrats över hur hans tänker och hur han menar. Men med åren har det blivit lättare att förstå honom. Han är mitt allt. Utan honom är jag förlorad, när han inte är hemma känner jag mig vilsen, när han inte sover bredvid mig känner jag mig ensam. Ibland skäller jag på honom, ibland irriterar jag mig på honom, ibland vill jag bara gömma mig. Men han får mig oftast att bara vilja sitta ihopkurad i hans famn och bara vara som jag är. Mika har alltid sett det riktiga jag. Jaghar alltid sett igenom min klumpighet, min barnslighet, min envishet och framförallt mina humörsvängningar. ;) Men han har egentligen aldrig klagat på hur jag är. Men jag kan ibland klaga på hur han är, fast att jag egentligen vet att han bara vill väl. Jag älskar honom trots hans fel och brister. Han kommer alltid att vara min oavsett om vi är tillsammans resten av livet eller inte så kommer jag att älska honom för den han är och den han alltid har varit. Vi brukar säga att tillsammans är vi oslagbara! och det stämmer, tillsammans klarar vi allt. Älskar honom och jag vet att han älskar mig. Mika visar mig äkta och sann kärlek alla dagar mer eller mindre.

Kram Mamma Bammen

God Morgon!

Idag börjar min dag lite tidigare än andra dagar, men det gör ingenting. Mika försov sig och jag fick köra tilda till hennes dagmamma. :) Tilda har sovit lite dåligt inatt, vilket betyder att jag också har sovit dåligt. Mika vaknar inte ens om en bomb slår ner så han har sovit gott :) fattar inte att karlar kan sova sig igenom allt, medans man själv vaknar av att en nål trillar i golv eller att katten kurrar. Konstigt det där :)

Idag har jag egentligen en enda plikt att göra och det är att luncha hästarna kl 14 :) annars har jag inga andra förutom att jag måste handla middag för 5 dagar och hitta en present till Mika. :) För han firar födelsedag på torsdag, gulle gubben. Jag ska laga jordgubbstårta att överraska med på sängen ;) Sen får han laga resten av dom till gästerna som kommer senare på kvällen OM det kommer någon. Ska iallafall ha lite middagsgäster så vi får se vad som händer riktgt. :) våran godevän Palle från sverige kommer imorgon för att börja bygga bur tillsammans med Mika o Jimmy :) så det ska bli jätte roligt att han kommer över, han stannar tills söndag. alltid trevligt att träffa goda vänner från grannlandet :)

Ska nog försöka att klämma in en dejt med Lina och Albin idag :) E så härligt att se Albins leende ansikte då man pratar med honom, lilla gulleungen!

Nej nu göra något vettigt.

kram mamma bammen

dålig på att uppdatera JA

Har hänt ganska mycket sedan sist. Mika fixar på med bilen, vilket alltid e lika trevligt. Men mest gör ju endå Jimmy eftersom att han inte har en gnällfis till tant och barn :p

Tilda donar på för fullt. Har endast blöja på nätterna, duktig tjej! Så har det varit ganska länge faktiskt, gick över förväntan att sluta med blöja dagtid, har bara hänt lite småolyckor men inte många. :) Tilda sover ganska bra i sitt rum vissa nätter, andra så går det inte lika bra. Men det gör ingenting, man känner sig behövd då hon ropar efter en på nätterna. Men man är sjukt trött på morgonen då man ska vakna tidigt :)
Men det är det värt, ganska skönt att bara ha ett blöjbarn då bebis kommer, ska verkligen bli nice. MEN tilda kan börja protestera att hon ska ha blöja också men det får man ta :) Sommarplanerna är redan i full gång, vi ska fara till junibacken, eskilstuna zoo, nyköping samt race på Kjula. Så sommaren är ganska fullbokad :) Man måste planera sen hoppas jag att bebis inte kommer då vi är på Kjula för d e ganska långt från eskilstuna till Åland :) hehe

I huset trivs vi mycket bra, Mila har haft det lite stressigt för jag får inte gå ut och gå speciellt långt mera efter att jag var till fysion, så hon har blitt lite rund om magen :)
Men iallafall trivs vi i familjen mycket bra, ska hämta lite saker från Ikea för att få vårat hem lite hemtrevligare på fredag tillsammans med bästa Jossan som är snäll och kommer med mig :) Ska bli skojj att göra något annat än att bara sitta hemma, MEN jag kommer ha mitt bäckenbälte på mig hela dagen :) Så att jag klarar av att gå igenom Ikea utan att sitta ner tusen gånger. Sen ska vårat gästrum/kontor få sig en omgång med målarfärg nästa vecka. Fick en 90 bred säng idag av svärmor som kommer passa perfekt där inne. :) ska även leta fram ett gammalt skrivbord, ska inhandla en stol samt nya gardiner sen kommer det att vara perfekt. :) Kanske man hittar något bland allt kaos sen då jag är färdig. Ska även ha gammla garderoben som lakan och handduksskåp, jag tror det kommer att bli perfekt. Men färgen kommer att bli ganska tråkig. Bara vit, med plommonlila gardiner och matta. Jag tror det blir mysigt. Har vännerna någonstanns att slagga då dom kommer över och har druckit en öl eller två för mycket. Ska fara till bromarks imorgon och köpa en välkommen skylt :) sen efter Ikea o Rusta trippen så har jag nästan allt klart bara att montera och vara glad sen. :) Ska bli roligt att ha ett litet projekt att pyssla med så dagarna går lite fortare. :) Ska försöka sätta upp lite bilder snart, men min USB kabel tll kameran e fortfarande borta. :S

Bebis röjjer runt i magen, vilket gör att man faktiskt känner sig lite förundrad. Jag minns inte så mycket av då jag väntade tilda men det var ju endå ett tag sedan. Men denna bebis e vild så jag tror att det blir en tilda till :) har alla värden på grej, men är jätte trött. Konstigt då man har perfekt HB och jag har faktiskt dragit ner på det mesta och tar det lugnt. Rökandet går det sisådär med, vissa dagar nästan ingenting och andra dagar många. :( Men det tar sig säkert, ska försöka ha mycket pyssel hemma så kanske det går att sluta lättare. HOPPAS.

Har även hunnit vara morsdag, fick en jätte fin teckning av tilda som hon så fint ramat in. :) gullis. Av gubben fick jag en puss och en kram. :)
Annars firades morsdag ute i sund tillsammans med min mamma o min mommo några systrar var också på plats. :) Mycket roligt att det blev så. :) god mat och trevligt sällskap.

har idag beställt ny telefon :) Hoppas att den kommer snart, men dom sa att den skulle komma först 24 Maj d kommer att ta ett tag :) men man får vänta bara sen blir det roligt iallafall. :)

Nu ska jag se på ishockey vm med gubben! :)

kram mamma bammen