Tilda 6 Månader

Det har nu gått 6 Månader sedan Tilda kom till världen den 25 september kl 06.35 föddes hon och var då helt perfekt med tio fingrar och tio tår. vägde 3200 gram och var 48,5 cm lång. :) Det var en lång väntan på att få se henne 9 månader och 5 dagar tog det innan lill tjejen ville komma och träffa sin Mamma och Pappa. Det gick ganska fort gjorde det och det var tur det. Jag har aldrig varit lyckligare än då jag fick hålla henne i min famn första gången och känna hennes hud mot min. Hon var så silkeslen att siden inte ens kommer i närheten av lenhet. Lycka var att se Mikas tårar då hon kom. Jag visste att det var en flicka från den dagen jag fick veta att vi väntade tillökning men Mika trodde att det var en grabb. Mikas morfar sa också att det kommer att bli en tjej. Vi fick rätt. :) Det har varit en lycklig berg och dalbana fram till denna dag 6 månader senare. Och tiden har gått alldeles för fort, det har kännts som att världen har stannat runt oss medans vår tid far i ultrafart framåt. Det känns som att det bara var en vecka sedan Tilda kom men så är ju inte fallet. Idag har hennes halvårs dag gått i lugnets tecken, så imorgon blir det nog tårta för då kommer ju hennes mormor och morfar hem igen efter en vecka.

Tilda har gjort mig till en gladare och lyckligare människa, och jag känner mig stoltare för varje dag som går och för varje framsteg hon gör. Hon har det mest hjärtgripande leende på sina  läppar alltid till ens förfogande, vi har varit lyckligt lottade med henne hon skriker nästan aldrig och har hon gjort det är det för att hon har varit ledsen och haft ont, men aldrig annars. Jag är så glad att jag blev mamma vid 21 och det är inget jag ångrar alls hon kom vid rätt tidpunkt in i våra liv och jag vill att hon ska veta att jag är stolt över henne. Hennes framsteg är så stora och jag känner mig hedrad över att vara utvald att få vara hennes mamma och få uppleva dessa saker tillsammans med henne. Vi är en liten familj med stora hjärtan. Jag älskar henne så mycket och hon gör mig så glad.

Det finns inget jag hellre vill vara än Mamma till världens underbaraste dotter Tilda.

Jag älskar min Michael och min Tilda mer än vad som kan beskrivas i ord. <3

Kram Mamma Bammen <3image5


söndag

Idag har vi varit till Mikas garage vi lilla familjen. :) Måsta ju fara och tittar hur det går för honom har inte varit dit på jätte mega länge. Så det var dags för en stund idag. Tilda tyckte att det var jätte roligt. :) Men hon sov en 30 min så det var för lita sova under dagen så tösen har varit övertrött och totalt ledsen hela dagen sen efter det. Så vi for till godby en hastig sväng. Då somnade lillan och sov en timme nu under kvällen, nu hade hon kanske varit vaken en timme sen var det ganska livat igen för då var hon trötter. stackarn. Så nu sover hon sött med sin snuttis i sängen tog ca 3 min att få henne att sova. Lilla gullungen. Idag har Tilda sagt sitt första ord som man förstod och det var till todde hon sa Buff. :) Super as roligt. Så nu väntar vi bara på vad nästa ord kan vara. Haha. Såååå roligt. stoltare föräldrar får man leta efter denna kväll iallafall. YEAH... ;)

Har inte gjort mycket annars idag tvättat min jacka efter att vi var till garaget eftersom att det var massa massa smuts på den. jag lyckas alltid få en massa skit på mej fast att jag försöker att vara försiktig. dah.

Så det har faktiskt varit en tråkig dag, men soft har bara varit med lilla familjen, det har varit så skönt att få vara med Mika eftersom att han nu har ganska mycket att göra med bilen så kommer vi att se han lite mindre här hemma. Men det gör inget jag och tilda klarar oss helt på egen hand. :) Och det är snart klart så då får vi mera tid med Mika under sommaren och våren istället innan nästa skuvar tid kommer. hehe. Men det är bra att han sysselsätter sig. :) Hade tänkt att jag skulle börja gå på gym ngn gång i veckan och börja spela badminton på allvar så att jag får igång mig själv. Har lagat middag alla dagar denna vecka så jag måste säga att jag är mega stolt över mig själv. Så det är dags att börja motionera ordentligt på dagen och kvällen så att jag får upp min kondis och min bekini kropp till sommaren så att man vågar visa sig bland folk. haha.

Nej nu e d lite tv som gäller kanske kommer det ngn bra film på dom alla 22 kanaler som finns till utbud men det tror jag inte. haha.

Älskar Mika Tilda och vovven Mila av hela mitt hjärta. <3

Kram Mamma Bammen<3

p.s saknar Mamma jätte mycket vill att hon ska komma hem snart. Men på ONSDAG kommer dom hem .YES! d.s

lördag.. igen...

Sitter fortfarande ute på landet och har det för jäkla bra tillsammans med Mika och Tilda. Ja syrran Johanna och hundarna är ju också här, men jag känner en ro över att vara ute på landet. Jag älskar att vara här ute och bättre kommer det att bli eftersom att sommaren närmar sig med stormsteg och det betyder massa tid att vara ute på stugan, utan tv eller telefon. SKÖNT. Men Mika ser inte riktigt framemot det han iallafall, men det gör jag eftersom att jag vill det så hiskelis mycket, slippa all stress över att vara inne i stan och se alla fulla människor. Jag har en enda önskan just nu och det är att bygga hus. Jag vill inget hellre än att bygga ett litet hus åt mig och Mika tillsammans med Tilda så att vi kan ha något eget. <3

Idag hade vi babysim igen. roligt tyckte jag men inte lilla tilda, hon var för trött antar jag , hon hadde bara sovit 20 min före vi var och simmade inte tillräckligt visade det sig ganska snart. suck. men det gick bra så länge jag sjöng för henne och roade henne med alla medel möjliga. :) Lilla snuttis. Men iallafall sen skulle jag ha träffat becki i stan men hon orkade inte och jag ville inte gå på stan helt ensam, suck så det blev inga jeans idag heller. Men jaja jag ska fara till stan igen på tisdag för att kolla på våra race jackor. Roligt. så då ska svärmor komma med mig och kolla brallor. äntligen. vill sååå gärna ha nya byxor, mina favvo byxor e totalt slut. Kanske jag hittar någge till tildi med, eller jag vet vad jag ska köpa till henne om jag hinner men det är min hemlis eftersom att det är hennes halvårs present. tårta ska det bli för den lilla snuttan iallafall. :) Kanske ska bjuda in hennes gudföräldrar att äta lite tårta på tisdagen... Men jag vet inte.

På Onsdag fyller guffar Micke år. :) Då ska han få ett skit coolt paket. Hehe. Sen på torsdagen skulle det vara kaffe hemma hos Micke och Emma. roligt roligt. ;)
Tildas guffar Mippe fyllde i fredags, det var stort kalas på solbacka men vi kunde tyvärr inte komma eftersom att vi inte hade någon barnvakt. tråkigt men så vart fallet. Vi ska iallafall fira Linas 20 års dag det ska bli roligt jag bara hoppas att mamma är ledig den helgen annars får jag vara hemma med tilda eller Mika. Vet inte hur det ska gå, kanske kommer våra svenskar på besök också den helgen. YEAH. Roligt det skulle vara iallafall, eftersom att jag inte har träffat dom sen i december. snyft. och vissa har jag inte träffat sen i sommras på sista race dagen. tråkigt men sant.

Nej nu e det faktiskt dags att gå och knyta täcket runt sig och hoppas på att tildas natt blir bättre än den förra natten så att jag kanske får sova mer än två timmar iallafall. :)

Glad Påsk. Kraaam Mamma Bammen<3

fredag

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Har mest bara tvättat och fixat lite. Det såg ut som ett bombnedslag. :) Imorrn ska jag och Tilda ¨på babysim igen. Roligt ska det bli. :) Tilda e så söt då vi ska simma hon blir så glad av det. :) Sen ska vi fara in till stan och se om jag hittar ngra snygga jeans, eller en tröja eller kanske både och :) Ska ta med mig syster becki och då vet jag att jag får ett par snygga brallor. hehe.

Tilda ligger i sin säng för tillfället och röjer runt, stackaren är jätte trött men vägrar att sova. Men snart kanske hon somnar. Mika och jag turas om att gå och ge henne tutten. Men det verkar som att hon inte vill ha den. hehe. Tilda sov jätte länge i vagnen idag, fast att det var kallt ute var det super duper vackert väder ute. Men eftersom att det var kallt ville jag inte stanna ute speciellt länge. Annars idag har tilda övat på sina kryp färdigheter hon har även försökt att sätta sig upp men det slutade ju med att hon slog huvudet i golvet, men det stuntade hon i och fortsatte att leka med sina leksaker i stället. Hon e så duktig. :)
Glömde berätta att tilda nu väger 7615 gram och är 68,3 cm lång ;) Stora tjejen. :) Ska skicka in en bild på henne till tidningen för på tisdag är det tildivildis sex månaders dag. :)

saknar mamma jätte mycket, men hon ringde idag och berättade att dom hade det jätte bra och trevligt. god mat kall öl och gott sällskap med en massa värme. Gud vad jag ångrar att jag inte följde med. Men jag är så glad att Mamma fick den här semestern för hon förtjänar det verkligen det gör hon. Jätte roligt för dom faktiskt. :)

Nej nu ska jag gå och se på en film tänkte jag... sen är det väl dags att sova om jag ska orka simma imorrn. haha.

Ha d gott alla

Kram Mamma Bammen<3

onsdag :)

Idag har jag och tilda varit till rådgivningen, liten fick spruta och jag kolla mitt HB som var perfekt. Tilda satt bara och tittade då hon stack nålen i hennes lår, perfekt unge man har. :) Hon är nästan aldrig ledsen. det är så skönt att jag och mika fick världens nöjdaste lilla sötis. :) Sen var det fika med Jossan som jag inte har träffat på evigheter känns det som, allt mitt fel dock.. Det var jätte trevligt vi var som vanligt till Alida och käkade lunch, Tilda röjde på bordet med sina saker medans jag åt satt hon i Jossans famn, liten var inte alls blyg idag. YES. Sen bar det av till textiltryckarna för att snacka priser på tröjor till vårat race team. :) Yeah roligt roligt, nu börjar det kännas som att jag äntligen har gjort någon nytta för grabbarna och dagit mitt lilla strå till stacken iallafall :) Men jag vet inte alls hur jag ska göra med tildas tröja eftersom att den minsta stl var 110 vilket hon först kommer att ha nästan som två åring tror jag att det är. Så hon kommer ju att försvinna i sin tröja och det går inte, men vi ska se vad som går att ordna. :) Sen ska det väl fixas byxor åt mig och Lina.. Hehe. vi kommer att vara snyggast på Mantorp iallafall och Tilda kommer att vara den sötaste av dom sötaste. hehe.

Ja i Måndags fyllde man 22 hehe gammal blev man, men vad gör det. Fick ett jätte fint kort av Mika och Tilda och en hundring att handla kläder för. Yeah säkert ska jag hitta någge snyggt att dra över arselet för dom pengarna. :) Sen på kvällen var Micke och Emma över för att säga grattis och ge mej en blomma som är jätte fin. :)

Nu bor jag i delvik för mamma och leif är i egypten. Lyllo dom 30 grader varmt var det där idag, LYX. Vill jag med ha. Men men så jag har hand om todde och det har faktiskt gått ganska bra måste jag säga, han har inte stulit speciellt mycket av mammas grejer den här gången förra gånger sabba han nästan allt han kom över. men han blir väl äldre han också,. Tilda sov från kl 22.00-05.00 fick lite välling somnade om och sov till kl 08.00 sen var det dags att vakna tyckte hon. :) Lika roande varje gång att höra henne snattra på för sig själv innan man har vaknat ordentligt för att stiga upp själv. :) Hon är för söt tösen våran.

Nej nu ska jag gå och vara social med Mika och Tilda.

Ha det bra allihopa tills vi höres igen.

Kram Mamma Bammen<3

Snart...

kom hem för ca en timme sedan, blev att sova hos Mamma efter middagen igår som var riktigt trevlig, men gummor fick magsjuka och imorse fick Mamma magsjuka. Hoppas bara att leif och Johanna klarar sig. Mamma och leif ska ju fara till egypten imorgon :) Eller dom far till sverige och sen går flyget till egypten tisdag morgon. :) Lyckos dom, men nästa år ska vi följa med :) Har jag tänkt iallafall jag och Tilda ska fara sen får vi se om Mika kommer med. :) roligt. Tilda e jätte trött för tillfället men vägrar att somna, så jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste städa och tvätta eftersom att vi flyttar till delvik i en vecka imrogon. :) ska bli skönt att slippa stan, det enda som jag inte gillar det är att brutus blir ensam. Men Mika far ju hem varje dag och kollar att grabben är okej. Jag ska fara nästa vecka och raka honom för han har fruktansvärda tovor i pälsen.

Hmf, jag e lite trött idag, men jag har en massa saker att göra som jag nämnde tidigare. Jo jag och Mika fick gemensam födelsedags present igår Köksbord och stolar TACK! Det behövs. :) Vårt är så dåligt skick. Men det blir nog bättre sen då köket blir fixat och allt blir bättre. :) nåja jag ska väl försöka se om tildi somnar bättre i vagnen kanske jag vet inte. skriver kanske mer senare får se om jag orkar. ska upp tidigt imorgon.

Nu ska det städas. :) Kraaam Mamma Bammen<3


Magsjuka dag 2

Ja jag e bara glad för en sak och det är att TILDA INTE har fått magsjuka. Jätte super bra det iallafall :)
Men däremot däcka Mika idag på dagen i världens magsjuka, värre än det jag hade igår. Så jag tog lill tösen till Mamma ikväll bara för att undvika att hon får någge virus. Men jag tror faktiskt inte det då borde hon ha fått det redan, men man vet aldrig hur natten går. Men iallafall.
Så nu sitter jag här hemma och funderar på tilda, det är så konstigt att inte ha henne hemma med oss, eftersom att hon är så glad och alltid förutom då hon sover har en massa ljud för sig. :)

Men iallafall, tilda träffa också sin gammel morfar och gudmor idag. :) Det tyckte tilda att var jätte roligt. :) Så skoj att träffa sina nära och kära. Lilla sötisen.

Jag är så tacksam att jag har Mamma som kan ta hand om tilda då det händer något, men det är bara andra gången snuttis sover borta. Usch. Saknar henne. Men jag vet att Mamma kan ta hand om henne. Och jag vet att tilda har det super duper bra. Hon har ju Morfar och Moster Johanna hemma där också, plus hunden och katt ungarna. :) Så tråkigt får hon iallafall inte. :)

Hon badade iallafall ikväll innan jag gav henne lite ersättning och for hem för att ta hand om Mika och jag känner själv att jag inte har det helt hundra i magen, men vad gör det. Jag tror att det är bara hunger. men samtidigt tror jag inte det, men skit samma. Jag har inte tid att vara sjuk, jag ska vara med dottern min. Men ibland går det inte alls som man själv vill. :)

Men iallfall på tal om annat så har min underbara Mamma ordnat middag för mig på lördag eftersom att jag fyller år på Måndag men då far Mamma och leif till egypten och kan inte fira mig. Så då gör vi det på lördag istället. roligt. jag har sådan tur som är omgiven av omtänksamma människor som bryr sig om mig. jag vet inte vad jag skulle göra utan dom. :) Men jag tror inte att jag ska ha ngt kalas på måndag, ifjol så gick det inte så bra endå. Ingen hade tid och det var en massa annat tjaffs. Så jag tror att det blir en lugn kväll framför tvn med ett litet glas rött och en chips påse efter att tilda har somnat. :) D får bli min present åt mig själv, hehe.

Nej nu ska jag gå och sova så jag är pigg och glad och full fart imorrn igen så jag orkar göra lite saker hemma innan jag far till Mamma och våldgästar där en stund óch sen till min kära mormor så att hon får träffa tilda hon också. :)

Natti natti Kram Mamma Bammen

p.s tack Mamma för att du finns. <3

äntligen

Jag skrev i Måndags men det gick inte så jävla bra.  Jag trodde att jag var inloggad men det var jag inte så jag skriver idag istället.

Måndag.

Tildas öga såg hemskt ut, stack till hospitalet för att få hjälp, och kanske träffa en doktor som fattar att tilda har obehag av att ha det som hon har haft det nu i snart 6 månader. Så jag lät det se så hemskt ut som bara var möjligt. Vi kom dit kvart i fyra och fick träffa en doktor först vid kl sex, då det tog en stund. :( Men iallafall vi snackade med doktorn som skrev en remiss till ögonläkare eftersom att hon INTE kunde utesluta ögoninflammation. YES äntligen någon som fattar att det behöver göras något åt hennes öga. :) plus att tilda fick lite antibiotika som hon ska få i fem dagar. :) Äntligen en läkare som tror samma sak som jag. :) och det bästa av allt är att tildas öga faktiskt börjar bli bättre. :) tack till mamma också som tog hand om tilda då jag var och handlade och sen fixa mitt kök. tack Mamma. <3

Tisdag.

Janice och Lucas var över en stund under förmiddagen :) Jättre trevligt, vi var ner på stan och kika efter lite kläder och annat. :) Jag hitta en body och ett par coola brallor till Tilda. ;) Sen var det hem och käka kladdkaka med grädde, jätte gott :) Pratade lite skit medans barnen sov. :) tröttisar var dom. hehe.

Onsdag Idag.

Har inte gjort speciellt mycket alls idag. för jag har fått MAGSJUKA. USCH. Vill inte alls ha det, det smittar så förbannat. och det är dessutom jätte äckligt. Tilda har som tur är INTE fått det. Så Mika har varit hemma med mig och Tilda eftersom jag inte har vågat ta i tilda eftersom att jag inte vill smitta henne. det skulle vara hemskt om hon också fick magsjuka. Så denna dag har gått för mig i sovandets tecken medans tilda och Mika har underhållit varandra. :D Nu ska jag se på tv en stund, sen sova igen. trött trött. hoppas att jag är frisk imorrn.
Tilda har börjat krypa nästan hel kryper b´nu gör tösen :) Hon är jätte duktig, jag är så stolt över henne. :)

Natti natti.

Älskar Min familj jätte mycket.

Kram Mamma Bammen<3

Min Mamma

Idag fick jag frågan vilka bra egenskapar min Mamma har som Mamma. Jag blev helt paff men egentligen vet jag inte varför för så som min mamma är, hoppas jag att jag själv blir som mamma. :) Jag är jätte glad att jag har den mamma jag har för hon har stöttat och funnits där under hela min uppväxt och det är jag tacksam för att jag har haft en sådan mamma jag har :)Jag tror att mamma kommer att bli världens bästa stödperson om hon får chansen. Jag är jätte tacksam för att jag har den Mamma jag har, hon har alltid ställt upp för mig så fort det har krisat. Hon finns alltid där för mig och Tilda då jag behöver henne. Jag kan ringa henne när som helst på dygnet och bara gråta hon dömer mig aldrig för dom val jag har gjort och fortfarande gör, så fortsätter hon fortfarande att stötta och älska mig precis lika mycket som hon alltid har gjort. Jag är stolt över att ha den Mamma jag har och jag säger det inte alltför ofta men dom gånger jag säger det så menar jag det desto mera. :)
Min Mammas bästa egenskaper är:
Omtänksam
Snäll
Ärlig
Underbar
Rolig
Världens bästa svärmor(Mika)
Världens bästa MORMOR till Tildi Vildi.'

Jag Vi Älskar Mamma Svärmor Mormor jätte mycket och jag är STOLT över att säga det. Tack Mamma för att du finns och för att du alltid har funnits!